- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
scales
csendes tag
válasz
tjb007 #50339 üzenetére
Szervusz !
(#50339) tjb007
Nos megoldódott a VEGA Q7108 probléma, be volt kapcsolva a Beállítások---> Fejlesztői lehetőségek --> USB hibakeresés
Miután ezt kikapcsoltam, egyből láthatóvá vált Windows XP alatt is !
Ami a memóriát illeti 1.97GB + 3.26GB áll rendelkezésre. Egyébként első benyomásom elég kellemes a készülékkel kapcsolatban, talán egyetlen észrevételem az akkumulátor kapacitás karcsúnak tűnik. Több video formátumot is kipróbáltam , gond nélkül vitte nem akadozott. Tovább ismerkedem vele, tapasztalataimat majd közzéteszem. Köszönöm a segítséged !(#50337) amate
Ahogy írtam fentebb valóban karcsúnak tűnik az akkumulátor, de szerintem nem elég korrekt a töltöttség kijelzés, mert az elején valóban úgy jelzi , hogy gyorsan merül az akksi , de az alsó tartományban azért már lassabban csökken az akksi töltöttsége. Holnap kipróbálom Wifi mellett is , majd megírom mennyit bír !
-
Mankó
veterán
válasz
tjb007 #50339 üzenetére
ÉS ha kicsit túl lóg a 40es határon nem jobb vétel a 32-es Nexus 7 vagy az Asus Memopad 7?
Nekem Nexus 7-em van, első körben arra gondoltam, jó aksi, megy minden, de azóta eltelt másfél év és nem figyelem a tab piacot.
Csak azért , mert a Nexus meg a Lenovo kb. hasonló hardver, kicsivel drágább a a N7, de az visszajön ha a Lenovo-ba is teszek egy memkártyát. Vagy van számottevő különbség is, ami a Lenovo javára dönti a mérleget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest