Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Természetesen nem az volt a szándékom, hogy lehúzzam a Yoga 8-at minden tekintetben, csak lehet kicsit nyersen fogalmaztam, mert a nem akciós árát nézve túlárazottnak tartom.Tehát elnézést mindenkitől, aki személyeskedésnek vette! Ettől függetlenül középkategóriás gépnek mondanám, de tiszteltet érdemel a design, az anyaghasználat és az erős akksi is!
Viszont nem attól lesz jó a hangja egy eszköznek, hogy a fronton helyezik el a hangszórókat és a kijelző a 1280x800-as felbontása is elegendő ekkora méretnél, de nekem a színek gyengék voltak.
Tudom ma a Samsung és LG is túlszaturálják a képeket és ezek után már a természetes színek fakónak tűnhetnek.
Mivel magam is komolyan gondolkodtam a Yoga 8-on, ezért inkább kudarcként élem meg amiket leírtam, hisz a normál áráért LG G Pad-ot tudtam venni és van még néhány alternatíva. Az iPad mini first gen. is csak 1024*768-as kijelzővel van szerelve (tehát nagyon nem retina), mégis nagyon szép a képe, a hangzása is rendben van, de ha páromé a kezembe kerül mindig az a konklúzió, hogy sose kéne saját részre az iOS miatt!off: Mellesleg Panasonic plazma tv-m van, ami szaturációban bár alulmarad az előbb említett brandek LCD paneljeitől, cserébe viszont természetes és valós színeket kapunk gyönyörű feketével és blur-motion nélkül és mégsem érzem fakónak a képét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest