- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
marcyman #37787 üzenetére
Ha pdf olvasásra kell, akkor rögtön kiesnek a 7" modellek. Legalábbis szerintem. Mivel a pdf-nél nem szokott működni az újratördelés, ezért kénytelen vagy teljes méretben nézni. Ehhez pedig nagy kijelző és ahhoz az átlagnál nagyobb felbontás szükséges. Könyvolvasáshoz természetesen nagyon jók az átlag 7" táblák is, mert egy könyvet (epub, mobi, ... ) mindíg a képernyőmérethez igazítja az olvasó szoftver, tetszőleges betűméretben. De, ahogy írtam, ez az, ami a pdf-nél csak korlátozottan működik.
Kínából megrendelve már hozzá lehet jutni 10"-s, HD felbontású táblákhoz, kb ilyen árban, amit te írtál.
Pl. ez a típus : Cube U30GT2
Igazából én is kíváncsi vagyok a cuccra, mert néhány napja rendeltem, de még nem érkezett meg.
Magyarországon a hasonló tudású cuccok (pl. retina kijelzős myaudio 10" méretben) 80ezer körül vannak.
Kisebb felbontással viszont nem nagyon lehet pdf-et olvasgatni. Próbáltam, 10"-s táblán, 1024x768 felbontással, hát nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest