Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Értem. Szóval ezek a 2100MHz-es WCDMA-s dolgok mennek itthon.
Mondjuk az más kérdés, hogy a 10"-os tabletek, a hamarosan megjelenő Wayteq-hez képest nem sokkal olcsóbbak. 5000Ft körüli összeget nem ér az egész hercehurca.
Más, ha jól emlékszem múlt kedden volt arról szó, hogy "egy héten belül" megjelenik az új wayteq? Infot tud már valaki róla? Remélem a héten pl. edigitalban meg tudom venni, jó lesz az.
Keresztapper: Szerintem ezek közül választani már senki nem tud helyetted. Én is hasonló cipőben járok, 10" plusz 3G, a kínából rendelést kizártam. Én megvárom a Wayteq-et, szerintem nekem az lesz a befutó. Mindent tud amit úgy gondoltam, hogy jó lenne, és még olcsóbb is mint a másik kettő. Hogy aztán mi baja lesz idővel, ki tudja, azért van rá gari, hogy majd megjavítsák.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tjb007
üzenetére
Akkor a 3G felett az LTE van? A T hirdet ilyen Samsung tabletet, ami képes erre.
Ja igen, meg is néztem a T oldalát.
Akár 60 megabit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX