- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Ainol novo 10 Hero 1-es verzióm van. De tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyári rendszerrel is nagyon szépen muzsikált, de utána feltettem rá a CM10.1-t majd a Cranked Hero-t és csak jobb lett.
Akkuidőben közel sem számítottam rá hogy ilyen jó lesz + erőben is tökéletesen megfelel számomra. (Eddig amilyen játékot csak rátettem ment rajta szépen, de nem vagyok nagy játékos viszont kíváncsiságból kipróbáltam rajta párat.)
Alapvetően böngészésre és fórumozásra használom és utazások során skype megy rajta. Wifi jelet jól és erősen veszi nincs rá panaszom. A kijelzője nagyon szép szerintem, filmnézésre tökéletes.
CM10.1-essel kicsit instabil volt néha a rendszer (néha újraindult és az akkuidő sem volt tökéletes), de a Cranked Hero-val ez már a múlté.
Egy dolog zavar, hogy USB-ről nem tölthető, csak 12V-s töltő jó hozzá és a töltőfej igen egyedi (gyakorlatilag itthon nem kaptam ilyet), de erről a problémámról írtam az Ainolos topicban. De ezenfelül semmilyen kivetni valót nem találtam, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest