Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pszihonaranc senior tag válasz  this is life

üzenetére this is life

üzenetérehmmm.. "tartalom fogyasztás" ez egy vicces fogalom, mert mi nem arra való? Okostelefon nem tartalom fogyasztásra való, asztali PC és laptop nem tartalom fogyasztásra való? 
 Mert eleinte nagyon nem tudtam hova tenni a táblagépeket, és értelmét sem láttam....na ezzel még a mai napig is így vagyok 
 Nagyon vonzónak találom, mert szép, óriási érintő felület, mobilis meg minden, tehát ismétlem csábító a számomra, de amíg nem bírok rájönni az értelmére addig nem szerzek be egyet.
 Mi az amit táblával meg lehet csinálni és laptoppal nem? Szerintem semmi ( tényleg csak annyi pozitívuma van a táblának, hogy könnyebb, jobb üzemidő és olcsóbb) de hogyha valójában is csak ennyi lenne a "küldetése" eme iparágnak, akkor nem látom célját, hogy mi okból teremtetett?
 Véleményem szerint a marketing a divat és a pénz áll a hátterében...nyakamat merném rá tenni hogy milliárdokat kaszálnak megint ebből 
 De lehet hogy csak én nem látom még tisztán a dolgot.Ha a hardveres különbségeket hagyjuk, akkor mit lehet windowsos laptopon csinálni amit androidos táblán nem? 
- 

Departed őstag válasz  this is life

üzenetére this is life

üzenetéreErről az a kólareklám jutott eszembe, ahol sorolják hogy ki mindenkinek jó  Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső. Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső.
 Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső. 
 Dr.NX
 Dr.NX