Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hevizms

addikt

válasz buta29030 #27766 üzenetére

Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.

Pontosan a lényeg:tulajdonság NEM hiba! Ennyi erővel az is hiba hogy nem sarkos ,hanem lekerekitett a sarka a tabnak!Megirták hogy miért van.Ha valaki nem akarja megérteni az nem is fogja.

Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ..

Próbáltam bedugni a körmömet készakarva,de nem sikerült.Meglepődnék ha egy gyereknek sikerülne.Ugyanis nem tudom mennyi mm vastag az üveg,de olyan 3-4 mm biztosan van.Ha most ebből 0,5-1 mm kiáll,akkor hogyan tudja aládugni bárki a körmét? :)

Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.

Nem viccnek szántam,tényleg nem értem miért akkora gond ez?Napi szinten használom a tabot,de esküszöm észre sem vettem addig,amig nem kezdtek irogatni róla és akkor én is megnéztem közelről.Meglehetősen közelről kellett vizsgálnom,annyira jelentéktelen a dolog.

Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.

Ahhoz mértem hogy előtte már 2 tabletem is volt és azokkal nem tudtam olyan helyeken venni a wifi jelet,amivel most a Novummal igen.Ja és ne notebookhoz mérd már légyszives.Azt mindenki tudja hogy a notebook wifi vevők erősebbek mint a tableteké.

Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi?

Nagyon sajnálom ha neked ilyen tapasztalatod volt velük.Nekem volt szerencsém személyesen találkozni velük mert vittem hozzájuk az IPS+ tabletemet olyan hibával,amiről kiderült nem is hiba,csak én voltam a hülye.Nagyon rendesek voltak,szépen beszéltek velem,semmi nagyképűség,segitőkészek voltk és elégedetten távoztam onnan.
    Komolyan mondom én még ilyen pozitiv ügyfélszolgálattal nemigen találkoztam életem során,pedig már több x-et elfogyasztottam :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés