Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ametza

csendes tag

válasz Attici #22938 üzenetére

Szia!

Gps részét eddig nem nagyon használtam, kb egy 5km próbára csak. Nem volt vele semmi gond. Jelet kb 1 perc alatt talált, útvonal tervezése meglepően gyors volt (wayteqx850-hez képest), Kanyarokat időben jelezte, nem vesztette el a jelet sem, házszámra pontos volt.
    Igo primo 9.6.7.235654 és változat van rajra Navteq 120522 térkép.
    Érdekes tartót adtak hozzá, mind a két fele tapadó korongos, így bármekkora eszközt rálehet cuppantani, elég sok irányban is mozdíthaó.
    Mivel mindkét oldalán van kamera a gépnek, lehet vele driving records felvételt csinálni is. Magyarul rögzítheted kamerával azt, hogy merre jársz a kocsiddal, kb mint az amcsi rendőrautókon van.
    Kijelzője egész jó, de napos helyen nagyon türöződik, még szobában is sokszor látom magam benne. Filmeket, mobilos netes oldalakat szépen megjeleníti, de hagyomás oldalaknál zavaró tud lenni a sok görgetés, nagyítás, hogy rendesen lásd a tartalmat, de szerencsére a sok oldalnak van mobilos változatuk, azok mesésen festenek rajta.
    Wifis routerrel használom, gond nélkül csatlakozik hozzá, gyorsan betölti a tartalmakat, főleg a mobilosokat, hagyományosnál kicsit gondolkozik, kb 5 másodperc, de cserében az egész oldalat bevágja, utána nem lesz vele gond.
    Rengeteg alkalmazást lehet hozzá letölteni a google play-ből, és szépen futnak is rajta.
    e-könyv olvasó része gyönyörű, játékokat nem próbáltam csak ami rajta volt gyárilag. Az angry birds tökéletesen ment. Filmeket is szépen lejátszott, ki lehet választani, hogy szoftveresen vagy hardveresen kódoljon.
    Az aksija legalább 4 óra nyúzást bír, értsd wifi+ videók, (ez saját tapasztalat) de gyártó szerint wifi nélkül akár 6-7 óra is lehet.
    Kinézetre a gép tetszetős, de elég gyengusz műanyagból készült, kicsit nyikorgós és a sötétben átlátszik némi fény a hátulján.
    A készülék magyar nyelvű, de alapból kínaira volt állítva, de meglehet találni benne szerencsére a magyar nyelvet így is. Sok kínai alkalmazás volt rajta, de ezeket is le lehetet szedni gond nélkül.
    A csomagban kaptam hozzá, autós szettet( tartó+töltő) mini usb kábel, hálózati töltő, egy kis védő tasak, pár képernyővédő fólia. Ez volt 113 dolcsi. Eddig nagyon elégedett vagyok a géppel, bőven megérte az árát!
    Hátránya annyi volt, hogy kb 1 hónapig jött kínából, illetve usb kábelen nem tölti magát. Készülék hangja sem túl hifi, de fejhalgatóval már rendben van.

Én is bizonytalan voltam a vásárlásával kapcsolatban, ezért utána is néztem a neten alaposan, de csak jókat írtak róla. Nem is bántam meg egyáltalán.
    Rengeteg változat létezik belőle, Pd10, pd20, illetve 3G-és vagy tv tuneres, kinek milyen igénye van.
    Csomó videó van fent a youtube-on is róla:

videók

Kb ennyi! :-)

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés