- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #15642 üzenetére
Neeeeee....De király....Ha ezt tudom, jobbat csinálok
Egyből ad valamiféle plusz jóérzést még a gép mellé. Este egyből el is kezdtem gondolkodni ezen a plusz-minusz-gyökkettő concorde-on (talán egyszerűbben The new ConCorde) kicsit még utána olvasok és lehet azt választom, de hasonló árban lesz a Cube-al és csak kicsit marad el akkor lehet azt választom. És kapnak/kaptok egy rendesebb tesztet.
Allwinner:
feltettem, mert a chainfire valamiért nem megy. Ha jól emlékszem az i9100-at választottam ki, majd (talán ezt nem kellett volna) nem simán ujraindítottam, hanem ott a szoftverben van valami reset opció és azóta csak az android töltéséig jut el. Hát ezért csak nem bukik a gari...Nem lehet náluk tesztelővé válni?
Összerántom már azt a rövidke tesztet is a gépről, csak reggel6-tól este 6ig meló van ebben a dög melegben is és mire beérek a szállásra semmi erőm nincs hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest