Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
hát Magyarországon értelmes tabot találni nehéz, szörnyű a választék..amit én rendeltem azért itthon elkérnek 45-50ezret(de mire?) amit te nézhettél az ilyen max 50dolláros csoda lehetett
vagy annyi se
ez amit én rendeltem..ennek az egyetlen gyenge pontja a kijelzője..ugyan ez komolyabb kijelzővel az aurora2..az pár dollárral többért van..de ilyen alapon a határ a csillagos ég..az elf2 kijelzőjének csak a betekintési szög a hátránya..érintésre jól reagál
én igazából csak annyit tennék hozzá hogy ha veszel egy márkásabb tabot..abba is hasonló cuccok vannak..sőt jobbat mondok: kínában készül. Sőt még arra is van esély hogy egy üzemben ezekkel..lásd BMW..a kínai BMW gyár egyben BMW klónokat is gyárt..ilyen ez a világ.
Egyedül amitől tartani kell az a garancia, de én jelenleg úgy vagyok vele hogy ennél több pénzt is basztam már el látszólag értelmetlenebb dolgokra
ez a kép meg azt gondolom mindet elmond az elf2 legnagyobb erényéről:
http://androidinabox.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/antutu-15001.png
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy annyi se
Dr.NX