Új hozzászólás Aktív témák

• .OM.

aktív tag

Tegnap megvettem edigiben a
    WayteQ xTAB-100qcr
    táblagépem.

Remekül működik szinte minden

PRO:
    - masszív a ház, bár kicsit lötyögnek a gombok, de a nyomáspontjuk korrekt.

- Gyors, bár telepítés/letöltés alatt megröccen kicsit. Mintha nem tudna wifi-t multitaskban használni? Pl ha több letöltést indítok play-ben, előfordult, hogy kiírta, hogy hiba és nem hajtható végre. Újra rákattintottam és ment hibátlanul. Android 4.2 van fenn.

- Real Racing hiba nélkül megy, akár csak a BF Commander.

- Szép a képe, de a fényerőt nálam maxra kell húzni

- Bika az aksi és elég gyorsan tölt.

- Szépen játsza a HD filmeket még OTG-ről is. (USB-s pendrive)

- NEM rezonál be a hangszóró, tisztán és hangosan - táblagép mércével - szól. MX Player-ben szoftveres dekódolás mellett 200%-ig hangosítható és nem volt dobozhang.

KONTRA:
    - Az egyik rövid oldalon ha éles szögben nézi az ember, látni a ledek csíkját az üvege mögött.

- Közelről erősen figyelve látszik egy minimális szellemkép a kijelző üvege és az alatta található panel között.. (ez tényleg csak erőltetett megfigyelés, de van ilyen - használat közben semmi nem látszik ebből)

- GT autós játék fektetett (landscape) képen megy, de a gyroszkóp álló (portrait) helyzetben adja a balra-jobbra kormányzást. Tehát ha fektetve játszom, hogy a képet lássam, balra kanyarodik az autó és megy körbe... :) <ez lehet program hiba is>

- wifi-t tényleg néha ledobja, vagy legalábbis nem elérhető a hálózat, bár van térerő és csatlakozott. (pl a Minion Rush el sem indul, mert nincs hálózat, a szerver nem elérhető) Órákon át online TV-t nézni, youtube-t hallgatni vagy netrádiót hibátlanul tudott.

- van egy buborék a kijelzőben, csak a fólia lehúzása után tűnt fel - na viszem is cserélni este

Majd írok még, ha megvolt a csere és belaktam az új hardvert.
    .om.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés