- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
#18379748 #754 üzenetére
"a sima ezust alapu negat nem fogjak elohivni. azt nem lehet betenni a laborgepbe mivel nem c41-es eljarasu"
ezt aláírom. Múltkor próbáltam hívatni, sehol nem tudtam első körben. Egyik helyen meg akarták magyarázni nekem, hogy tuti régen lejárt a filmem, mert ilyent már nem is lehet venni, csak c41-est."vagy annyira trehany minoseget fox kapni, hogy tobbet oda vissza nem viszed"
sajnos ezt isEzért is jön az itthoni hívás. Aztán majd valahol majd talán hívnak papírra is nekem, ha odaviszem a negát.
amúgy a lab4art-ról jókat írtak, meg voltam is náluk, nekem szimpi volt. Kis belsőudvaros műhely, sötétszoba, mindenféle laborberendezések, spirálok, orsók, hívótank az asztalon...
Hívás minőségről nem tudok nyilatkozni, mert ez pont az a tekercs volt, amit sikerült szarul befűznöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest