Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!!
Sziasztok!!
Nekem lenne egy Asus k8v-x alaplapom,és valamiért nem tudom feltenni rá a Via Sata Raid Contorollert, ez hogyan tudnám orvosolni?laptop vinyómat akarnám rá dugni a gépre,és valamiért nem akarja fel ismerni,hiába dugom be a Sata1 vagy a Sata2-es be,nem érzékeli ez meg tudnám valahogyan csinálni,hogy jó legyen?
-
i are robot
senior tag
A topic eredeti témájában szereplő SATA1 csatlakozó problémája megoldódott valahogy? Hasonló cipőben járok, csak egy használt lappal, és nem tudom hogy a csati a rossz, vagy én vagyok hülye, de semmilyen kombinációban nem tudok életet lehelni belé.
-
I_Am
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
Törlésnél levonódik, nem véletlenül lett újra újonc.

-
C4mp3r
addikt
Gondolod én nem így kezdtem? Én is voltam újonc, mint mindenki, és emlékszem az elején még alig mertem néhány témához hozzászólni. De aztán megláttam a VGA-kat, és ott kezdtem el segítő szándékkal hozzászólogatni. Utána rájöttem, hogy a közösségi rész is legalább annyira fontos része a fórumnak, mint a szakmai. Szerintem Te is belejössz majd, nem azzal kell foglalkozni, hogy ''csak'' újonc vagy. Egy újonc tudásban akármikor lepipálhat egy őstagot, nem a rang számít, hanem a közösség véleménye Rólad. Viszont ha tovább folytatod ezt a ranghajhász életmódot, akkor rossz kép fog kialakulni Rólad az emberek szemében, és akkor lehetsz Te addikt, semmit nem ér, ha az emberek rossz véleménnyel vannak Rólad.
MOD: Fenébe, nem válasz gombra nyomtam.
[Szerkesztve] -
Medvekoma
csendes tag
megm ár nemis kell sok ha azt názzük, mepgrobálok értelmes nekem valo forumokat keresni meg megprobálok szakmai tudásommal segitséget nyujtani azt meglássuk

-
Medvekoma
csendes tag
meg elnézést kértem minden, meg elnézést mégegyszer! csak én inkább vásárolni szoktam mint beszélgetni gondolom megérted :S
-
C4mp3r
addikt
válasz
Medvekoma
üzenetére
Most nem azért, de szerintem nem így kéne nagyob rangokat szerezni. Menj, és konstruktív hozzászólásokkal segítsd az embereket itt a fórumon, és idővel összegyűlik annyi hsz., hogy feljebb léphess a ranglétrán. Miért olyan fontos, hogy mi van a neved alá írva? Nem az alapján ítélnek meg. Ugyanúgy lehetsz megbecsült tagja a közösségnek, mint egy nagyúr, vagy egy félisten.
-
I_Am
veterán
Medvekoma, ha nem hagyod abba, akkor kitiltalak egy pár órára a fórumról amig lehiggadsz.
ha azután sem hagyod abba, akkor végleg.
Ez volt a figyelmeztetés. -
Medvekoma
csendes tag
hidd el nekem sem nyujt szorakozást vagy jo érzést

-
ilba
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Megy garra a lap, de még mielőtt utazgatnék (nem is keveset
) kikérdezem a nézőközönséget, hátha tapasztalt már más is ilyet. És még egy cserelapot is be kell szereznem, nem jól van ez így. 
-
ilba
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Benéztem, de mivel nem találtam semmit ilyen jellegű hibáról, és nem csak AN7 probléma lehet... Amúgy a probléma felismerése nem volt nagy ördöngösség: rádug a vinyó, nem megy, átrak SATA2 csatira és ott megy. Azóta már többször kísérleteztem vele, az eredmény ua.
Ha egy moderátor okos tud lenni ilyen esetben, akkor segítsen! -
ilba
tag
Sziasztok!
A kérdés szól minden idelátógatónak, függetlenül az alaplapjuk márkájától, típusától. Vajh mitől nem működhet az alaplapomon a SATA1-es csatlakozó? Lehetséges, hogy a satavezérlő meghibásodása ilyen hibát okozhat? Vagy gondoljak forrasztás hibára (nem mozog a csati!)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért

A

, de ez lett belőle: