Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatura
tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném.
Nemet ebay oldalán adott egy Q-Box, valamiért ez tűnik szimpatikusnak (mondjuk nem értek hozzá) többnyire kodis tévézés a cél, de ha elegendő a tudása akkor nyugdíjaznám az öreg popcorn médialejátszómat is.
Tudtok róla jót rosszat mondani, esetleg ebben az árfekvésben ajánlani jobbat?
Tévém androidos, kodival tévéznék de többnyire a gyorsabb mozgásoknál szaggat, ezért is indultam el ezen az úton. -
Szatura
tag
Megfogadom amit írtatok, annyit segítsetek még Beelink MXQ-Pro vagy Mini MXIII a jobb választás?
-
Szatura
tag
Sziasztok
Elolvastam az összefoglalót de mint kezdő számára ez nem elég
Mi a nagy előnye az LE -nek? mint hétköznapi használó kérdezem ezt, nagy részt a kodi féle tv miatt rendeltem egy Beelink MXIII-at -
Szatura
tag
Sziasztok
Beelink MXlll boxom többnyire 60mbs sebességet produkál, ami eddig nem volt furcsa mert az volt a max sávszélesség, viszont napokban duplázva lett és ez nem változott, mi közben más eszközök többet mutatnak, még wifin is.
Ezer meg egy féle tesztet/mérést próbáltam.
A Router kábel hibát jegyzett meg, cserélve lett de nincs változás, illetve még mindig kábel hibát ír.
Hibás a box?Másik kérdés, box cserén (MINIX NEO U9-H) már gondolkodom egy idelye, Oled tévére váltanék és azt hallottam, hogy egy komolyabb tv esetében nincs szükségem boxra (ip tv, 4k hdr tartalmak lejátszása külső merevlemezről amire használnám)
Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
Szatura
tag
Ne össze vesszetek mert már idegállapotban vagyok
LibreElec boot manager, ezt írja a gyorstalpaló itt választom honnan bootoljon -
Szatura
tag
válasz DroiDMester #66272 üzenetére
Megvan...nem egészen ilyen helyen kerestem
Viszont ez esetben is a fenti kép fogad... -
Szatura
tag
Rágom ezt a box témát egy ideje.
Az első gondolat egy nevesebb kínai volt, aminél nem kell ezt az utat végig járni, bekapcsolom és használom, kapja a frissítést stb.
Kb 4x ennyibe kerül, lebeszéltek itt róla, mert milyen egyszerű ezt a CoreEleket telepíteni, és milyen olcsó.
Nem vagyok nagy guru ez tény, de elboldugolok...hittem.
Reggel óta ezzel szenvedek, mindent elolvastam már, tehát ha valaki ilyet akar és hétköznapi halandó kösse fel a gatyát.
Ezt is írjátok be gyorstalpalóba -
Szatura
tag
válasz DroiDMester #66312 üzenetére
Mert az ugye egyértelmű a leírásból, hogy nightly ami nekem kell 🙃
Na ezzel ment el a nap első fele, mire ugye erre rávilágított valaki.
Örülök, hogy te ekkora mágus vagy itt, valszeg van olyan dolog ami meg nekem van a kis újamban....nem ez.
Köszönöm a segítséget -
Szatura
tag
Beindult.
Annyira vagyok otthon a számítógépes tudományokban, hogy jó drágán vett Win7 -es laptopom a fiókban vált értéktelenné, androidos tablet kielégítette a hétköznapokat.
A frissen vásárolt win10 -es géppel most ezzel a históriával barátkoztam meg.
Szóval ennyi, okosnak lenni ha napra kész az ember illetve itt lóg naphosszakat könnyű, én akkor olvasok itt ha szükséges.
Tanuljon a hibámon aki mögöttem van:
a baj, hogy rossz img.gz lett letöltve, de nem lényeges, mert az SD kártyára írás is folyamatosan hibát dobott.
Majd a helyes img.gz -t sem tudtam kiírni, a kicsomagolós kiirós verzió nem működött.
Majd próbáltam a nemkicsomagolomcsakkiírom verziót azzal működött.
Majd ugye tudta a tököm, hogy az a reset gomb el van dugva, igy elkezdtem androidos bootolos appokkal játszani....na meg ugye az átnevezés....szóval ennyi.
Most mehet majd tovább, jöjjön ki a 7.1 és a minőségi kép.
Ez nem az én világomKöszi annak aki segített, a megmondó emberek meg ki fogják találni mit kívánok nekik .
-
Szatura
tag
Üdv
Virágboltból 50gb -os tartalmak letöltésére lehet használni ezeket a boxokat?
X96max + -
Szatura
tag
KODi (CE) vagy a saját androidos rendszere alatt?
-
Szatura
tag
Üdv mindenkinek.
X96 Max Pro amit használok, egy LG E9 oled társaságában, néhány film "hangyás" ( pl. virágboltos midway.2019.2160p.dolby.vision.remux-trinity.mp4 71.77 GB) ez beállítás miatt lehet? -
Szatura
tag
X96max+ coreelec frissítés után (persze nem néztem, hogy nem ajánlott) megkotlott, nulláztam, kártyát formáztam, több verzióval ùjra próbáltam, semmi.
Másik kártyát is próbáltam, nem akar beindulni a ce.
Tuti valami amatőrségen hasalok el, hajam hullik már tőle
Van tippetek?[ Szerkesztve ]
-
Szatura
tag
CE kártyára való írása előtt kell a kártyának a boxban járnia? esetleg ott kell formázni?
-
Szatura
tag
Ha megtennétek, vessetek rá egy pillantást
CE [link]
dtb behelyezve/átnevezve [link]
X96MAX+ napokkal ez előtt CE frissítés után befagyott, nem kelt többet életre, a fent látottakkal próbálkoztam, ez volt rajta.Láttok valamit ami nem ok?
Nekiszaladtam még ezekkel [link] is de semmi, fogpiszkáló... tévé képernyőjén megjelenik az x96 logo majd néhány mp. és feketeség.
Másik kártyával is próbáltam.
A box alap androidot nulláztam.
Más nem jut eszembe, másfél délutánom már megette -
Szatura
tag
válasz blakey #84606 üzenetére
Ezt megettem megint, ez az átnevezés csak nekem nem volt egyértelmű, vagy más is botlott már ennél?
Működik, KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, rég örültem ennyire egy logonakPróbáltam mást is, de ezt tettem rá anno, ez működött eddig, most frissített is 2021esre.
Mikor napokkal ez előtt frissítés után megdöglött 9.3 verziót írt, vagy rosszul láttam?
Ha már így belejöttem, mi az aktuális legjobb ajánlott CE?[ Szerkesztve ]
-
Szatura
tag
az img beírása után is át van nevezve 🤷
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest