Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Annyiban más, hogy ez egy set top box, tehát bekapcsolod és jön a TV adás illetve a menüben elérsz más funkciókat, aminek a kezelő felülete saját, nem olyan, mint egy telefonos android.
Míg a többi egy TV okosító box tunerrel, amiben egy külön alkalmazás kell a TV nézéshez.
Tök jók lennének ezek az Amiko boxok, csak lehetne bennük egy kicsit modernebb vas, több memóriával.
-
antikomcsi
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ezt találtam, ami egyszerűen kezelhető mindenkinek, AMIKO A4K T2/C, viszont az 1GB Ram kissé aggaszt. Lehet e komolyabb probléma, belőle, ha nem lenne agyontelepítve, csak TV nézés, és az előre telepített alkalmazások lennének használva kodi, youtube.
-
antikomcsi
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Utána olvasgattam, keresgéltem, és rájöttem, hogy nem lesz így jó, mert túl bonyolult.
Mármint az a része, hogy amikor bekapcsolja az ember, akkor külön alkalmazást kell indítani a TV-hez. Jelenleg a két távirányító is probléma, nemhogy még azt elmagyarázni, hogy ide kell menni, és ide kell kattintani. Úgy kéne működni, mint egy set top boxnak. Benyomod a power gombot, és jön a TV adás, aztán menüben lehetne váltani, hogy mit szeretnél.
És amikor azt mondom, hogy bonyolult, akkor ne úgy értsd, hogy neked, vagy a fórumozóknak az, hanem mondjuk a technika iránt kicsit sem érdeklődő feleségeknek, szülőknek az. A vége ilyenkor az, hogy úgyse használnák, rosszabb esetben meg is kérdeznék, hogy minek kellet ez a sz@r ide.
A megfizethető árú set top boxokban, pedig rendes média és hálózati funkciók nincsenek.
-
antikomcsi
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, de nem látom, hogy lenne benn C tuner.
A legfontosabb a gyors és megbízható menü, és az egyszerű hálózati megosztás windowsos gépről, és amennyire lehet, gyors működés, ne kelljen hosszú perceket várni, míg egy hd anyagot elindít, vagy két menüpont között ne menjen le a nap.
-
antikomcsi
veterán
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy a linken látható boxnál van e valami ár/érték arányban lényegesen jobb ajánlat,
illetve, hogy esetleg hasonló kategóriában és tudásban van e olyan, ami DVB-C tunerrel van szerelve?
És még annyi, hogy lehetséges e egyszerűen megosztani a számítógép bizonyos mappáit vezetékes hálózaton keresztül?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vargalex