Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Mano66 #42249 üzenetére
3GB-nak nincs túl sok értelme, főleg, hogy némelyik GT1-en csak 2 van, hiába írnak 3-at. Épp egy pár napja volt téma...
Elég a sima BB2 is.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
hunaqua
addikt
válasz Mano66 #42249 üzenetére
Nekem Ultimate van,nagyon jó .Ez valós 3 GB.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz Mano66 #42504 üzenetére
Nem jó a dtb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Mano66 #42507 üzenetére
Az jó csak kell device_tree. Ha az Összefoglalót nem olvastad el akkor itt az ideje. Kártyára kiírás után a kártyán lévő device_tree mappából ki kell másolni az eszköznek megfelelőt és át kell nevezni dtb.img-re
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Beni2360
félisten
válasz Mano66 #42513 üzenetére
Kártya kivét bedug kártyaolvasóba-bedug sz.gép usb port és másol a jó fájlt.
És returjegy.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pelican
őstag
válasz Mano66 #42722 üzenetére
Amivel bizonytani tudod, az egy memória foglaló alkalmazás, aminek a futtatását felveszed videóra.
Persze a 2. pontot nem könnyű teljesíteni, ha már kidobtad a csomagolást.
Ezért nem veszek már semmit a GB-től, nekem semmit sem sikerült elérnem náluk.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Pelican
őstag
-
kmarci25
veterán
válasz Mano66 #43120 üzenetére
Hogy fizettél? Ha paypal-on, akkor én megírnám nekik, hogy kéred vissza a pénzt, és ha náluk nem megy a dolog, akkor a PP-hez fordulsz. Én még pár éve egy hibás telefont küldtem vissza (igaz, azt visszaküldtem), és először nekem is pontokat akartak adni. Aztán ment a fenti levelem, és láss csodát visszatették a pénzt. Mivel Te nem küldted vissza a terméket, azt neked kell tudnod, hogy teljes árat kérsz-e vagy csak egy részét (mert pl. használható, csak nem teljes funkcionalitással).
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
peterk
senior tag
válasz Mano66 #43120 üzenetére
Ha már ennyit levelezgettél, akkor én nem fogadnám el a pontokat. Közölném velük, hogy kérem vissza a 3GB-os(nak hirdetett) és a 2GB-os webshopbeli árkülönbözetét. Utóbbit küldték, utóbbinak az árát vagy hajlandó fizetni.
Ha nincs különbség a kettő között árban, akkor hagyd a fenébe, fogadd el a pontot. Hacsak nem azért vettél 3GB-ost mert tele akarod rakni android alatt appokkal, és kell a 3GB. CE/LE-hez nem kell.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
mgaben
senior tag
válasz Mano66 #43831 üzenetére
Én is PayPal-al vásárolok egyébként. Előző boxot amikor vettem akkor az emberke fiókját feltörték és olcsó áron árultak cuccokat én meg beleszaladtam. Az ember is jelentette, hogy elvették a fiókját, én meg, hogy nem kaptam árut. Így a pénz vissza került. Erre meg kíváncsi leszek, hogy mit válaszolnak. Meg ugye mivel látszólag minden okés volt, így megadtam már a pozitív értékelést is. Bár lehet, hogy utólag is lehet eljárást indítani feléjük, azt nem tudom. Egyébként szerintem az a baj ezzel, hogy maga az eladó sem tudja ezeket kiszűrni igazából, mert a gyártó buherálja.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Beni2360
félisten
válasz Mano66 #76452 üzenetére
Esetleg így is lehet
Hálózati hely csatolása win 10 alattA jelszót gépeld be nem látszik semmi a gépeléskor de így működik a biztonság végett. Beírod és enter. 1.15p látszik miképpen
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cof
veterán
válasz Mano66 #76461 üzenetére
Akárhova nem tudsz másolni mert sok mappa a rendszer része ami írásvédett, de a storage/.config mappába pl. igen, és oda is kell másolni a remote.conf-ot. Vagy kiveszed a kártyát és Windows-on bemásolod a gyökérbe, ahova a dtb.img-t.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Mano66 #76474 üzenetére
Akkor lesz /.config mappa ha engedélyezed a rejtett fájlokat. Belépsz a storage mappába és jobb sarokban alul írja, hogy X rejtett fájl, rákattintasz és megjelennek a rejtett mappák/fájlok.
Ez a root mappa nem az a root amit a Windows alatt látsz, amit a Windows alatt látsz az a /flash mappa tartalma, de az nem írható alapból így. A kijelzőhőz meg vfd.conf-ot keress, szintén a /.config mappába kell másolni. A LED olyan amilyen mindegyiknél, nem lehet halandónak variálni rajta, ha penge programozó vagy nyilván megoldod, de akkor nem kérdezel ilyet, hogy lehet-e.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz Mano66 #76502 üzenetére
Más kernel, nem került bele ez az opció az ng boxokba, de próbálj meg olyan kimenetet választani ahol nem szólal megy a HDMI, még nem próbáltam, de olyan van ahol az SPDIF inaktív.
-
blakey
titán
válasz Mano66 #76504 üzenetére
S922X ugyanazt használja, csak a régi SoC-okon érhető el, azaz 3.14-es kernel alatt. Talán később bele kerül.
-
blakey
titán
válasz Mano66 #76541 üzenetére
Az nem a SoC hibája, valami ott nincs rendben, gondolod, hogy ez nem tűnt volna fel másoknak az elmúlt közel 2 évben? Lehet, hogy a hangerőt kéne feljebb venni. Nem tapasztaltam ilyet.
-
stigma
addikt
válasz Mano66 #76541 üzenetére
Hi, ott valami nálad lesz a ludas. Az elmúlt 2-3 évben S912/S905x2/S905x3 végül S905D3 (Khadas VIM3L) van nekem és sosem tapasztaltam ilyet.
2 erősítőm volt mindegyiknél ugyanúgy ment. Amikor anomáliát észleltem - igaz nem 5 perc - de reseteltem az erősítőt és a boxot, beállítottam mindent újra és akkor már tutira nincs gond.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
blakey
titán
válasz Mano66 #76547 üzenetére
Azt gondolom tudod, hogy magának az OS-nek is van hangereje, nem csak az erősítőnek. Nincs semmilyen hangbéli különbség, legalábbis nem eltérő a hangerő, mindegyiket ugyanazon a hangerőn használom, semmit nem kell növelni vagy csökkenteni az erősítőn vagy a TV-n, nagyjából 50 box után írom ez, S905/S905X/S905W/S912/S905X3/S905D3/S922X/A311D boxokkal rendelkeztem. Ha nálad mégis van akkor a te példányod hibás.
-
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz Mano66 #76586 üzenetére
Amennyiben gyors SD kártyád van, nem kapcsolod ki-, be naponta 100x vagy épp fejlesztő vagy akkor tedd a belsőre. Ha felhasználó vagy, gyors a kártya akkor semmi értelme belsőre telepíteni, a boot-idő lesz gyorsabb, minden másban kényelmesebb egy SD-t cserélni mint a belső tárhelyen lévő rendszert rendbe tenni, főleg ha valami elcsesződik. VIM3L-en nálam eMMC-n van a rendszer, nincs mellette droid és kizárólag stabil verziót teszek rá, ,ásik 2 boxomon, VIM3 Pro és X96 Air meg SD-n fut a CE, felhasználói szempontból mindegyik ugyanazt tudja.
-
FingR86
őstag
válasz Mano66 #76839 üzenetére
megpróbáltam ezt is, de ez sem segített nálam.
szerintem előveszek majd egy X3-as verziót és kipróbálom azon működik e.
mert ugye ez még a régebbi X2-es verzió, X96 Max 4/64 1gbitnekem nagyon gyanús, hogy valamelyik rendszer frissítés óta nem működik a dolog...
ki fogom próbálni ezzel: CoreELEC 9.2.1[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz Mano66 #77184 üzenetére
Hali! Nem olvastam vissza, de sztem úgy törölheted a CEt. hogy rá installálod újra az androidot,majd úgy újra bebootol sdről, nekem ugyan így volt annó, hogy pendriveról CE, A cuccon android, De sztem megoldható másképp is, csak én nem tudom. Esetleg pendrivera írt armbianlinux alól elérheted az eemct. Nekem sikerült "mobilról írtam".
-
Beni2360
félisten
válasz Mano66 #77184 üzenetére
Na utána nézetm és éppen nekem jött egy válasz amiben benne van a megoldás ha jól értelmezem.
-
Beni2360
félisten
válasz Mano66 #77139 üzenetére
Én is belefutottam ebbe a hibába az s912 boxnál mire rájöttünk, hogy telepíteni kell a : The Movi database információs csomagot és azt kell a sorozatokhoz kijelölni. A legfrissebb TVDB valamiért hibás. És evvel máris meg volt minden sorozat a helyén.
-
blakey
titán
válasz Mano66 #83209 üzenetére
Miért kell port a Kodihoz? Milyen protokollt szeretnél használni, SMB/NFS?
-
Beni2360
félisten
válasz Mano66 #83213 üzenetére
Na ott a gond. Nálam is volt ip cím változás es sajnos újra kellett az egész média tárt szkennelni. Nem volt elég az ip cím át írása. Ráadásul hiába lett visszalitva a régi nem ment. Ez egy sima modem cserenél alakult ki.
SAMBA volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest