- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
vargalex #95901 üzenetére
A régi dobozomra ami a szülőknél van nemrég raktam fel az Aidan féle romot.
Az is csak azért kellett, hogy az újabb CE-Kodi is működjön.
(amúgy kipróbáltam nekem tetszik, de nem tudom közössé tenni droid kodi és Ce-Kodi adatbázisát, nincs audio passthrough, Netflix meg nem fut)Itt nálam is CE fut kártyáról.
Viszont nem tudom nélkülözni droid alkalmankénti használatát mert csak ott tudok magyar csatornákat nézni tarr mobil tv-n keresztül)
Beszéltük a magyar kodi alkalmazások fórumban, hogyan lehetne hazai kábel csatornákat nézni de megoldás nem volt.
Feltenném erre is Aidan romot de az Android TV play áruházban nics tarr mobil tv.
Úgy tűnik TV-s és telefon droid play áruháza különbözik.Kissé hosszú lett de ez az egyetlen ok amiért a gyári kínai droidot néha használom.
-
xtend
senior tag
válasz
vargalex #95901 üzenetére
Ja de már itt lenne az ideje, hogy vmelyik gyártó megcsináljon egy normális Android boxot amin "megy minden" (streaming, home videók, AFR, Dolby hangok, DV, HDR,stb) akár Kodival akár más lejátszóval, szal ami a dobozra v hirdetésben írva vagyon az pöccröff menjen is.
Ha pedig ilyen nehéz (már-már lehetetlen) beoptimalizálni droidot akkor pedig el kell felejteni, mással kell próbálkozni.
Mert ahogy egyszer mexel cimborám írta, hogy a legtöbb átlag usernek az kell, hogy menjen rajta hibátlanul minden, ne szemcsés kép legyen meg kockás, meg ne fagyjon le meg ha rádugja az erősítőre akkor legyen hang, ha rádug egy külső vinyót azt kezelje/játsza le a filmet, stb nem pedig utánajárni hogy mi is az a Coreelec, hogy kell telepíteni, azt sem tudják sokan, hogy létezik CE vagy mi az a AFR,, hanem dobozból kivesz, tv-vel összeköt, bekapcs aztán teszi a dolgát. Persze ezért el lehet kérni a 150-200€-t de akkor tudod hogy 99.9% jól működik, mindent "megeszik".... legalábbis szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest