Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alabástrom

senior tag

válasz zsiga68 #92263 üzenetére

1920x1080p-re állítva valóban jó lett a kép, nem remeg. :) Beállításokat alapértelmezettre visszaállítottam, továbbra is jó. Annyi, hogy a felbontás mezőből eltűnt az 1920x1080p, azaz üres lett a mező, de a kép továbbra is 1080p. Most úgy tűnik, a box rendben.

Lehetséges, hogy a projektor körül lesz a probléma, ugyanis az egyszerűség kedvéért PC monitora dugtam a boxot és úgy kerestem most a megoldást, de most, hogy monitoron minden szép és jó, visszadugtam a projektorra, és azon nincs kép. (igazán tegnap este is ez volt, a projektorra dugva egyáltalán nem volt kép, az alacsony felbontású, pixeles képet onnantól produkálta, hogy PC monitorra dugtam. De azt hittem, a projival csak azért nem működik, mert más felbontású jelet vár... Hát most úgy tűnik, nem csak ennyi a gond, mert a box már 1080p jelet ad, és a proji továbbra sem veszi... Érdekes, hogy laptopra dugva tökéletesen működik a projektor. Esetleg erre valami ötlet?)

Illetve közben láttam, hogy a CoreELEC verzió még a 19.4-es, de még nem találtam meg, hogy lehet manuálisan update-et indítani. (egyszer tavaly egy update után belassult a rendszer, akkor kikapcsoltam az automata update-eket. Lehet nem kellett volna?)

Új hozzászólás Aktív témák