Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Utoljára frissítve: 2024.03.06. 
 Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
 Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Truman senior tag válasz  Pelican

üzenetére Pelican

üzenetéreNe kezdjük már ezt a magas lovon ülő stílust légyszíves.  
 Mit használjak akkor, androidot, ami kétszer bonyolultabb, és napi ötször lefagy rajta? Még nehezebb elmagyarázni egy laikusnak rajta, mi hogy van.
 Azért telepítettem, mert jobb és egyszerűbb. (Legalábbis egyszerűbbnek tűnt.)
 Én is tudom, hogy semmi nem kötelező az életben. Mint ahogy ennek a témának a kibeszélését sem kötelező veled folytatni. Szép napot! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex DoItYourself
 DoItYourself