Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• goldenfish7

tag

válasz peterk #42963 üzenetére

Szia!

Szerintem mi egy cipőben járunk és a megoldást tegnap este sikerült egy youtube videó kommentéből kinyernem. :K

Gondoltam megosztom én is, hogyan sikerült a Beelink GT1 Ultimate boxomat frissíteni Android 7.1-re.
    A frissítés oka főként az volt, hogy a böngészőkben (szinte mindet próbálva, kivétel Mozilla) a videók lejátszásánál teljes képernyőre kitéve a képet folyton egy zöld háttérkép fogadott egy idő után és a bal felső sarokban megjelenő ugyanúgy pici videókép is megállt.
    A frissítés menete a következő volt hosszas tapasztalgatás után.
    Előkészületek, USB burning tool feltelepítése (world cup driver is felment, főként mikor rákötöm a kütyüt)  .img fájl letölt freaktab-ról, amelyiket megfelelőnek, azaz a boxunkhoz valónak találunk
    USB burning tool program elindítása és képfájl betöltése
    1. a boxot „megszúrva” egy (utólag hegyezett) fogpiszkálóval USB-A kábel bedug  eredmény burning tool kiírja, hogy succes connect
    2. majd a csatlakoztatott tápot egy hosszabbítóba dugva annak kapcsolója felkapcsolása, így kap plusz kakót a kütyü (ez volt a fő plusz lépés, ami kellett hozzá)
    3. START gomb megnyomása
    4. a telepíteni kívánt ROM-ok közül, végül amit felraktam, akkor ment végig a telepítés az USB burning tool-ban, amikor kivettem a pipákat az erase flash és az erase bootloader elől (ha bent maradt a pipa, akkor 7%-nál megált formatting-ot kiírva, majd egy time out hibaüzenetet)
    5. amikor végigment a feltötltés, akkor STOP megnyomása, USB-A kábel kihúz a boxból, és áram lekapcsolása
    Ezek után HDMI kábel rádug és táp bekötése, kapcsolása és kész is, az első indulás megtörténik. :C

• Beni2360

félisten

Hát annyi volt a hsz-hogy nem tudtam 100%-n mindent megjegyezni, csak a kínlódás jött le. Ráadásul apránként adagolta a tényeket, én ezt meg utálom, hogy a 10 hsz váltásra derülnek ki a "turpisságok" :U

A mecool box ami nekem van egy érdekes dolog mivel én még több mint 1 éve vettem ( Banggoog) az elsők közt és 6.0.1 droid van rajta. Később kb 1 évvel kiadták 7-s droiddal ugyan azt a gépet és sokan kérdezték, hogy lehetne-e frissíteni. A válasz nem volt. Most látom újból van 6 droiddal és nincs 7-l. :F legalább is ott.

• dugesz77

őstag

Nálam is volt ilyen probléma. Nekem asztali gépnél ugyanezt csinálta. Valahol olvastam, hogy háklis az usb portra. Nekem végül egy töltőportként is használható notebook usb portjáról sikerült megoldani. Meg mintha az lett volna a fontos, hogy usb2 legyen a port.

Új hozzászólás Aktív témák