- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
peterk #42963 üzenetére
Szia!
Szerintem mi egy cipőben járunk és a megoldást tegnap este sikerült egy youtube videó kommentéből kinyernem.
Gondoltam megosztom én is, hogyan sikerült a Beelink GT1 Ultimate boxomat frissíteni Android 7.1-re.
A frissítés oka főként az volt, hogy a böngészőkben (szinte mindet próbálva, kivétel Mozilla) a videók lejátszásánál teljes képernyőre kitéve a képet folyton egy zöld háttérkép fogadott egy idő után és a bal felső sarokban megjelenő ugyanúgy pici videókép is megállt.
A frissítés menete a következő volt hosszas tapasztalgatás után.
Előkészületek, USB burning tool feltelepítése (world cup driver is felment, főként mikor rákötöm a kütyüt) .img fájl letölt freaktab-ról, amelyiket megfelelőnek, azaz a boxunkhoz valónak találunk
USB burning tool program elindítása és képfájl betöltése
1. a boxot „megszúrva” egy (utólag hegyezett) fogpiszkálóval USB-A kábel bedug eredmény burning tool kiírja, hogy succes connect
2. majd a csatlakoztatott tápot egy hosszabbítóba dugva annak kapcsolója felkapcsolása, így kap plusz kakót a kütyü (ez volt a fő plusz lépés, ami kellett hozzá)
3. START gomb megnyomása
4. a telepíteni kívánt ROM-ok közül, végül amit felraktam, akkor ment végig a telepítés az USB burning tool-ban, amikor kivettem a pipákat az erase flash és az erase bootloader elől (ha bent maradt a pipa, akkor 7%-nál megált formatting-ot kiírva, majd egy time out hibaüzenetet)
5. amikor végigment a feltötltés, akkor STOP megnyomása, USB-A kábel kihúz a boxból, és áram lekapcsolása
Ezek után HDMI kábel rádug és táp bekötése, kapcsolása és kész is, az első indulás megtörténik. -
Beni2360
félisten
válasz
peterk #42963 üzenetére
Hát annyi volt a hsz-hogy nem tudtam 100%-n mindent megjegyezni, csak a kínlódás jött le. Ráadásul apránként adagolta a tényeket, én ezt meg utálom, hogy a 10 hsz váltásra derülnek ki a "turpisságok"
A mecool box ami nekem van egy érdekes dolog mivel én még több mint 1 éve vettem ( Banggoog) az elsők közt és 6.0.1 droid van rajta. Később kb 1 évvel kiadták 7-s droiddal ugyan azt a gépet és sokan kérdezték, hogy lehetne-e frissíteni. A válasz nem volt. Most látom újból van 6 droiddal és nincs 7-l.
legalább is ott.
-
dugesz77
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest