Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz m_kovacs #3551 üzenetére
Azt használsz, ami jól esik, de attól, hogy egyik-másik verzióban nem működnek jól a dolgok, attól még miért ne lenne jó az LE? Az előnyeit már leírtuk párszor, de így hirtelen a legfontosabbak:
- gyorsabb, mint a Kodi
- sokkal kevésbé erőforrásigényes
- kadenciahelyes
- mennek vele a hd hangok
- több mindent játszik le, mint a droidos KodiNálam Beelink Mini MXIII-ason a 005-ös verzió problémamentes, egyedül a hdmi cec nem működik vele, de az engem teljesen hidegen hagy, csak tesztjelleggel próbáltam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
djnice
veterán
Szerintem olvasd el a 006 changelog-ját és segítsd a fejlesztőt mielőtt minősítesz valamit:
Known issues:
4K output doesn't work properly due to patches that fix resolution switching. To troubleshoot this, I ask 4K TV owners to paste output of cat /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/disp_cap command. Please don't paste this for 1080p TVs. -
Pelican
őstag
Benne van a leírásban, hogy honnan kell a dtb file-t használni, ne csodálkozz hogy nem működött. Ha a droidról ki lehetne másolni, akkor a program is kimásolhatná, ahogy tette eddig is.A 4k GUI valóban elromlott a 006-ban, jeleztem a fejlesztőnek, ki is javította, a test könyvtárba tett egy javítást, azzal már nem negyedképernyős a 2160p50 és 2160p60, de nekem döcögősen játssza a 4k videókat, ezért visszarakom a 005-t vagy 003-at, ebben a verzióban túl sok minden változott, biztos sok minden el is romlott, szerencsére pár perc alatt lehet cserélni a kártyán a verziókat és bármikor át lehet bootolni az androidra is.
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest