Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kacsa7 #27722 üzenetére
Ezért jó a Mecool
Na egy jó hír ( remélem):
Djnice vállalta hogy teszteli az AFR-t és azt mondja tökéletes a 23.976 lejátszás SPMC és MXplayer alatt is, remélem valóban így van mert az jó lenne, de Ő legalább ért hozzá neki hiszek ebben. Tehát akkor már ha minden igaz működhet a kedenciahelyes lejátszás android alatt is.
Találtam megoldást amivel talán egyszerűen (?) telepíthető lesz, és akár ki és be is kapcsolható egy app-on belül. Hozzáadható a zajcsökkentés kikapcsolása is, így szerintem jobb kép ( mint a minixeken)
(Én úgy vettem észre hogy youtube alatt nem működik az AFR, ezt még meg kell nézni valakinek aki tud tesztelni majd)
Mivel van megoldás a pixelesedésre is és az SPMC futtatására is Android 7 alatt, megpróbálom hamarosan összefoglalni egy blogban és akit érdekel mert droidot használ az telepítheti ezeket, így lejátszik minden filmet hiba nélkül a lejátszó. Ez működik S912, S905X és 905W alatt is. Még sokat tesztelek és próbálom tökéletesíteni ( pl a scriptbe belekerülhet az immersive mód is mert sok box nem jól kezeli az értesítési sávokat, és így megoldható hogy ha az egeret alulra vagy fentre visszük lássuk a sávot, de aztán automatikusan eltűnjön - ez nem minden boxon egyértelmű ezért lesz ilyen verzió is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC!! i7-9700/RTX2060 Super 8GB/32GB RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest