- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #80474 üzenetére
Kb egy hét múlva leszek csak. X96-osomat elkunyizták az utolsót is, nem tudom tesztelni
De ha valaki leteszteli odaadom majd az fw-t. De semmi különleges benne, csak magyar az alapnyelv, az időzóna, plus 1-2 app és kodi pluszban. Semmi más, nincs igazi módosítás, a slimbox rom tényleg jó ahogy van kb. Az ATV-st nem csináltam csak a pie-t
-
mexel
veterán
Sziasztok! GT King 922x-hez melyik remote.conf jó? Nem tudok semmit a boxról, csak ennyit mondtak hogy ilyenhez keresnek. Itt a topikban több félét találtam, nem tudom melyiket küldjem vajon. Nem értenek hozzá, távsegítséggel raknák fel a CE-t, szeretném megkönnyíteni saját dolgomat
Vagy van több féle táv is ezekhez?
-
mexel
veterán
válasz
SunMount3r #80405 üzenetére
Nem lehet törölni simán a google assistant-ot? Ha rootolt a motyó akkor simán ki kell törölni majd csinálni egy reetet esetleg. ( saját felelősségre, és legyen kábel plusz gyári fw)
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #80391 üzenetére
Nem tervezem javítgatni az fw-t, régebben nekiálltam de túl macerás és mire elkészül elavul.
Csak a 9-es android írható fw -jének a készítése ami érdekelt igazán, nem maga a droid javítása. Már csak meglévő és aránylag működő fw-kbe teszek pár kényelmi dolgot max amit használok.
Ezt a Slimbox-os fw-t elég tűrhetőnek találtam, főleg az AFR és Noisereduction miatt, plusz nincs teleszemetelve, csak nagyon oroszra volt hangolva.
A hibákat majd kijavítják az eredeti készítőik ha tudjákEz a google voice search hogyan működne? Valami mikrofonos távval? működik az valamilyen fw-ben vagy boxon? Soha nem próbáltam.
Ahogy írtam csak azért csinálom hogy a linuxot használjam és gyakoroljak pár dolgot, de akkor már kis haszna is lesz esetleg
-
mexel
veterán
Próbálgattam pár droidot Vontar X3-hoz és X96Max-hoz, és valóban úgy néz ki a Slimbox fw-k talán a legjobbak.
Mivel eddig nem tudtam android 9-hez USBBurningTool-al írható img fájlt csinálni ezért gyakorolgattam még a linuxon ( erős nyomás hatására
) és végre sikerült megoldanom ezt a problémát ( hellyel-közzel)
Gyorsan készítettem is a Vontar X3-hoz egy slimbox FW-t ami nem sokban különbözik az egyik kiadástól, mindössze az orosz lokalizációt magyarra állítottam, tettem hozzá másik launchert is. ( Az x96max hoz hasonló Leanback Launchert)
Adtam hozzá pár fontos app-ot:
( TotalCommander, SmartYT és Smart Next Tube, FileManager, AirScreen, APKPure, Chrome, Gmail és Miracast) és a legújabb Kodit, ami már beállítva, feltelepített addonokkal települ.
( online filmezéshez ami kell, plusz pár addon, és minden beállítva kb a normál használathoz)Ha valaki ki akarja próbálni ( saját felelősségre) akkor írjon és küldöm a linket.
Ebben a romban választható a root, menüből nagyon jól konfigolható az AFR, kapcsolható a Noise Reduction, A képnek sok beállítási lehetősége van, a hangokat is lehet állítani, Atmosig mindent, SAMBA, Google Cast, Viper4androidFX a hangokhoz és a képbeállításokhoz, stb stb, sok extra van benne.Azt hiszem próbaképpen megcsinálom ezt az FW-t X96max-hoz is a napokban, vagy 1-2 hét múlva ha ismét lesz időm, úgyis kell új linuxos gépet csinálnom mert ezt kinőttem, és azon gyakorolnom kell még sokat
-
mexel
veterán
válasz
manoarc #80280 üzenetére
Fejből már nem emlékszem hogy a B-s az melyik volt, volt még egy fajta de arra sem emlékszem, meg kellene keresnem.
Szerk: meg is van, nálam is a B10 volt, ez S905L-es SOC sajnos nem a 905X-es. Ha szétszeded és lekapod a hűtőt akkor biztos lehetsz benne ( ragasztott). Ha 905L ne nagyon kísérletezz vele szerintem.
Már a honlapjukról is levették a típust akkor annyi gond volt vele.
De P211 volt a build.prop-ban amit ehhez küldtek, ez nincs a ce dtb-k között azt hiszem, talán LE-ben? Nekem van hozzá egy LE de azt nem ajánlanám
-
mexel
veterán
válasz
manoarc #80277 üzenetére
Először a pontos típusszám szerint meg kellene tudni melyik proci van benne. Én nem jutottam el a CE-ig, mert a gyárilag ehhez kiadott Libreelec úgy elszúrta a rendszert hogy soha nem lehetett visszaállítani. ( egyike azoknak a boxoknak aminek nem volt fizikai sérülése és mégsem lehetett helyrehozni, talán még itt van a szekrényben, javítani hozták de ez kifogott rajtam és másokon is mert többen is megpróbáltunk mindent. A gyártótól még a gyári fw-t is elkértük, de az sem ment vissza rá. Azt hiszem ezen a 905L-en zárt bootloader volt)
-
mexel
veterán
Kaptam ismét egy érdekes kérdést: CE alatt le lehet tölteni youtube-ról?
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #79955 üzenetére
Sok egyebet is látok a videón, de csak írtam, nekem teljesen mindegy. Biztos nem rossz fw. ( mondjuk kevés olyat találtam még a neten amiből ne lehetett volna gyomlálni, igaz én utálom a feleslegesen telepakolt cuccokat. Én azt szeretem amin csak az van ami a működéshez kell, a többit meg pakolják fel a userek ha akarják - mint puffin browser, videobox - oroszul stb)
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #79953 üzenetére
Ha jól látom ez egy ATV FW. A frekiváltás ezzel a módszerrel bármelyik droidon megy már. Tele van pakolva felesleges appokkal is, ATV fw van már régóta, lehet válogatni közülük. Egyet én is módosítottam és kiszedtem minden nem kellő ( főleg orosz) appot és a lokalizációt is átírtam de nem nagyon van értelme használgatni. Ha filmezésre kella box akkor úgyis CE, a droid meg játékra, mail-re, böngészére kellhet, arra meg az alap droid ids elég már ezeken, sőt szerintem sok mindenben jobb mint az ATV-s. ( nagyon behatárolt az atv play)
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #79922 üzenetére
Na ez eszembe sem jutott hogy ezt elolvassam. Pedig elég jó magyarázatnak tűnik.
De nem ugyanez van leírva a kodiban is alul magyarázatként? Mert valahogy erre nem emlékszem, pedig azt mind elolvastam.Szerk: sajnos már régi a leírás és elég más opciók is vannak
-
mexel
veterán
nem jobbak, nem csak atmosnál van ez a gond, csak írtam hogy most éppen ilyet nézek. De ezekből a jó minőségű kép ezzel jön. nem nagyon akarok kompromisszumot azért mert pl a soundbarok nem tudják jól lekeverni a center hangot. ( pl a 3.1-es samsung nagyon jól adja a center hangját, ott nincs ilyen dinamika különbség, csak ott a mélyet keveslem.)
Szóval leginkább a soundbarokkal van baj, csak próbálom megoldani a boxon hogy az keverje le valahogy a hangot - ha lehet.
Mondjuk a tv-nél is van ilyen gond ( pl exatlonnál sokszor a zene és effekt úgy felhangosodik hogy a beszéd alig hallatszik, és állandóan a hangerőgombbal kell játszani. A 3.1 eszköznél itt sincs gond. Ezért lehet hogy össze kell rakni valami komolyabb eszközt, ezt akartam elkerülni) -
mexel
veterán
Most pl 3 olyan sorozatot is néztem amin atmos hang van. Éppen ezeknél ( is) van gond a lekeveréssel 2.1-re. Ha nincs házimozi akkor kénytelen vagyok azon hallgatni ami van.
Ha lenne egy normális házimoziszett ott biztosan nem lenne gond, de most csak arról van szó hogy tv hangszórón, vagy 2.1 soundbarokon van ez a hangos effekt halk párbeszéd effektus.
Ezért tervezem hogy összerakok valami házimoziszettet, de éppen az volt a soundbar előnye hogy egyszerű, kicsi és mégsem a tv hangját hallom. -
mexel
veterán
Próbáld ki, szerintem előbbre tolja ( vagy erősíti) a párbreszédet, vagy a center hang szintjét. Nem kell túl sok, +5-10 elég. Egy párbeszédes részt kell választani a háttérben szóljon és úgy jól hallani a változást.
Egyébként nagyon függ a filmtől-sorozattól, van ahol semmi hatás és van ahol sokat számít. -
mexel
veterán
Ahogy az előbb nfsu17 is írta, én is úgy veszem észre hogy nem a Hang előerősítést kell feltolnom ahhoz hogy a párbeszéd jobb legyen, hanem a " Lekeverés: Center keverési szint "-et.
Én ezt +5-re tettem és minden médiához beállítottam, egy jó ideje így használom és így mintha a párbeszédek hangosabbak lennének. ( LG SK5-nél +10-re, más soundbarnaál +5 elég volt)Ha a "' Hang előerősítés"-t tolom fel akkor minden hang hangosabb lesz, a párbeszéd is, de az effektek is, tehát nem leszek előrébb, akkor csak hangosabb lesz minden. ( szerintem a nevükben is benne van melyik mire jó)
A hangtovábbítás nincs bekapcsolva, mert akkor ezek a beállítások nem működnek, figyelmen kívül hagyja a CE. A hangoknál pedig alapon van minden.
Jobb megoldást nem találtam. -
mexel
veterán
válasz
hunaqua #79713 üzenetére
Igaz, őket kihagytam, sőt még a China SmartView Digital Co. Ltd. is jó szokott lenni vontar termékekkel. De ettől a kettőtől már jó ideje nem rendeltem, de amikor igen velük sem volt bajom. ( eredetinek tűntek a boxok, ott volt a vontar-os garipapír is vagy micsoda. Már amennyire egy kínai termék "eredeti", de ami nem kínai az hamis mint tudjuk
)
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #79709 üzenetére
Az írási hibákért bocs, siettem és ott volt a kávésbögre a billentyű előtt
-
mexel
veterán
Így van, ezért most felhagyok az x96 max rendelésekkel, ahogy olvasom és ahogy hallottam pár visszajelzésből, sokan kapnak összevissza x96-okat.
A rajtam maradt darabok még matricásak, azokkal nincs is gondom, de volt matrica nélkülim is ami jó volt szóval nehéz igazságot tenni. -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #79705 üzenetére
A fentebb linkelt helyek jók voltak, én pl csak a vontartól rendeltem a vontar x3-at. Szerintem ennél megbízhatóbb nem kellhet, az az official store. Eddig mindig jót kaptam. Csak mostanában sokan írják x96 max-ra hogy összevissza belsővel kapják.
Nem mindig a legolcsóbb a vontarnál, de ha nem akarok bosszankodni akkor megéri inkább még a plus 1-2-3 ezer is, csak úgy látom sokan azon akarnak spórolni hogy ebay-en és alin is 1-2 adásvételis eladótól rendelnek mert olcsóbban kínálja. Régen futottam iylenbe bele és volt is szívás, plusz mindig megrendeltemminden új, ismeretlen típust tesztelni, és hogy a droidját megnézzem, kijavítsam.
De a droid már nem lényeg, ráadásul ezek kilencesek már majdnem működőképesek alapból is, filmezésre meg csak CE kellhet, szóval anoname boxokat száműztem a tesztjeimből. ( illetve nem is tesztelek már )Jó volt még a China Smart View Digital is, de ott volt egy olyan X3 ami nagyon lassan bootolt ce-ről, azóta őket is kihagyom. A Transpeed official store-val 2x is megszívtam a transpeed boxokkal, gagyi minőség volt és 2 -ből 1 wifi hibás. Szóval bele lehet futni. Az X96Max-ból nem is rendelek most többet abból is volt nálam is egy hibás, illetve nem hibás mert droiddal jó volt, csak a ce boot volt brutál lassú.
Persze ez nem azt jelenti hogy nincs más megbízható Store, mert van sok, csak én már nem kísérletezek -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #79682 üzenetére
Az x96 maxokból és Air-okból volt ilyen? Nem csak az ilyen delfin-es és mindenféle egzotikus nevű cuccokból? ( már nem kísérletezek semmi olyan box-al, régen minden típust kipróbáltam, de már nem látom értelmét, csak megbízható helyről veszek bevált motyót)
-
mexel
veterán
Csak valaki nem nyomja annyira nagyban és nem akar semmit rákötni, akkor érdemesebb a 128gb szerintem. Sok ismerősöm használja így. Webrip-ekből töménytelen film rámegy, nem túl nagy tv-ken megfelel nekik a minőség, egyszer nézős filmekre. Telefonról torrentezve, kényelmes és egyszerű így.
De akkor is hasznos ha van külső egység, mert olyankor a belső tárhelyet adom meg incomplete könyvtárnak, és a 64 GB-osnál egy komolyabb sorozat évad már nem fér el csak több részletben. A 32-esről nem is beszélve. -
mexel
veterán
A tárhelyre gondoltam. Ha valaki nem köt rá külső egységet, ssd-t, vinyót, nas-t, akkor a 128 gb-ra már lehet töltögetni akár 4k filmet is. A 32 GB az elég kevés erre, és árban alig van különbség. Akik pedig 10gb körüli filmekkel vagy 720p- vagy fullhd sorozatot töltenek, az is référ egy 128-asra, sőt több is.
-
mexel
veterán
Egy gyors kérdés: DVD iso-t lejátszik alapból a CE? Én úgy emlékszem volt fent egy iso-m és ment, de valaki kérdezte most hogy neki nem megy, hiába kattint rá a fájlra semmi. Nem emlékszem így hirtelen, arra sem hogy kellett-e azért valami pluszt telepíteni vagy nem.
-
mexel
veterán
A 9.2.5 után jönni fog még frissítés, vagy már csak a matrixra váltás lesz? Esetleg 2 szálon fut egy ideig a dolog majd?
-
mexel
veterán
Szerintem nagyon határeset lehethogy melyik film milyen kódolás, vagy valami apróság zavarhat be mert igen kis akadás, kb olyan mint amikor a 912-eseknél a felirat betöltődött, csak rövidebb ideig tart. Van amikor napokig észre sem vettem semmin. Kíváncsi vagyok a performance mód neked megoldás lehet-e.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #79556 üzenetére
A 9.2.5-öt használom. Kipróbálok egy nightly-t, igazad van, lehet hogy abban lesz kis javítás ilyesmire. Azt nem néztem milyen fps, és 4k biztos nem volt ezek között, csak 720p vagy 1080p sorozatok amiket néztünk. Esetleg valami film. De véletlenszerű, egy sorozatévad ugyanazon rls-e csak másik epizód és az akadás nincs meg. Visszatekerve a filmet ugyanott nem akad ismét, vagy nem mindig. Van itthon kb 10 box és 3 típus. HDMI kábelek is cserélve. Másoknál is megnézve. De az biztos: mindenhol 9.2.5-el teszteltem. Sokáig nem is foglalkoztam vele, azt hittem valami kódolási gond csak egy idő után gondoltam hog talán az ondemandmód, és amióta azt próbálgatom akkor lett egyértelmű a dolog.
Ki kellene még próbálnom hogy nem dual módban nézem, mert mindegyik ilyen box dualban belső tárhelyről ment, és ugyanarról a pendrive-ról van uyganaz az egy beállított rendszer telepítve. ( csak remote és vfd.conf cserélődik ha más a box)
Lejátszásnál semmit nem állítok el elvileg, az kb gyári módon van. De lehet hogy valami beállítás bezavarhat, nálam az NR van csak kikapcsolva ( bekapcsolva). Lehet valami ilyesmi zavarhat be. ( ez most jutott eszembe hogy azt még nem próbáltam kikapcsolni) -
mexel
veterán
válasz
blakey #79552 üzenetére
Nem csak itthon tapasztaltam... ismerősöknél akiknek vittem boxot vagy telepítettem ugyanezt látjuk. Nem csak én. Több box, több tv. Alapos figyelés. Ezek után írtam ide, mert 100%-ban biztos vagyok benne így hogy nem csak nálam van a hiba akkor.
Azt tudom hogy nálad biztos jó mint mindig
De itt ( és párr helyen ahol néztem) sok videó ( virágboltiak) , van akadás. pici, alig észrevehető de van. Amint performance módot kapcsolok a lejátszás kisimul. Ez is tény. Ezért kérdeztem van-e változás valami ami e kettő mód mellett beüzemelhető?Talán valaki követi ezt a vonalat, azért kérdeztem, de ha lesz időm utánakeresgélek.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #79548 üzenetére
Kb mindenféle x3 boxnál előjönnek ezek a döccenések, és úgy hogy a box belső tárhelyén vannak a filmek, de külső ssd-ről ugyanígy. Amint performance módba kapcsolom eltűnik. Teljesen egyértelmű hogy ez okozza, kb 50x leteszteltem már. Nem boxfüggő ( nem gyártófüggő pontosabban, és csak x3-on néztem - X90max+, VontarX3, Air stb)
A vidók is különbözőek, teljesen random a dolog. Beletekerés nélkül is ilyen, indítom a filmet és van döccenés vagy akadás egy pillanatra. Performance módban semmi de semmi akadást nem látok beletekerés után sem.
Arra már én sem emlékszem mi volt az oka az interactive mód kivételének. -
mexel
veterán
Ja, "interactive" volt régebben ami jól működött.
-
mexel
veterán
Már egy ideje figyelem és sajnos úgy látom, hogy X3-as boxokon ( lehet hogy máson is) ha ondemand módba van kapcsolva akkor sok film ( 720p, 1080p vagy bármi) meg-megakad, megröccen. Kis pici akadozások. Ha performance-ra kapcsolom akkor jó. Tehát nem a filmek kódolásával van baj, soknál tapasztalom. ( 10-ből legalább 3-4 esetben, több típusú boxon is)
Szóval ez az ondemand mód nem az igazi, de nem akarom mindig fullon járatni a boxot a melegedés miatt, sokszor nem használom csak álldogál ott bekapcsolva.
Nincs még mindig valami másik megoldás e kettő helyett ami jobban működik? Régen a 905x- és 912-kön volt más mód is ami valamiért kikerült innen a rendszerből( már nem emlékszem miért, pedig az jobb volt, de most azt hiszem nem működik)
Autorstart.sh-ba be lehetne tenni ha lenne más. Valakinek erről valami infó? Jó ideje nem követem az ilyen témákat, talán van valami változás ami használható lenne. -
mexel
veterán
Én csak azt nem értem, ha a netflix fizetős akkor miért nem mindegy nekik min nézem? Aki használja az fizet érte ( remélem) akkor miért kell az eszközöket korlátozni?
Más: az m3online élő még megy, de a visszanézhető tartalmak nem pedig azt szerettem nagyon, remélem arra lesz valami megoldás.
-
mexel
veterán
válasz
csubyy #79376 üzenetére
Tény, de amire egy 1/8 as box használható arra droiddal együtt is elég a hely, ami azzal felszabadul azzal nem lehet szinte semmit kezdeni
Ha filmek kellenek tárolni akkor úgyis kell egy külső tároló azokhoz. De szerintem lényegtelen az egész
Már ki is veséztük bőven ezt a témát
-
mexel
veterán
természetesen akinek nem kell törölje, nem is vitás. Én csak abból indulok ki hogy sokaknak telepítek és állítok be boxokat és sokszor segített hogy laikusnak, telefonos irányítással droid alól oldottunk meg valamit, mert van akinek az ssh az már űrkutatás szint
Mivel előnyét nem látom hogy a droidot törölném ezért inkább marad. Vagy van konkrét hátránya? -
mexel
veterán
Nekem is van egy tartalék 1/8-as S905X-em, hibátlanul működik, és a legújabb 9.2.5 NG-vel még a dual is megy.
-
mexel
veterán
Miben tud többet az X4 az X3-tól?
-
mexel
veterán
válasz
meridaharcos #79062 üzenetére
Köszi! Én a smart youtube-ot szoktam feltenni, a vanceddel már régen nem foglalkozom a kinézete miatt.
-
-
mexel
veterán
válasz
aldebaran #78994 üzenetére
Nem csináltam mást,m csak annyit amit Beni linkelt a YT videóban, ott nem volt szó erről. Azért kérdeztem mert ezt a videót javasoltam valakinek aki azt mondta nem jó így. Én is kipróbáltam és nálam sem ment.
A win alatt kell jelszót megadni? ( nem használtam eddig megosztást a CE-vel soha) -
mexel
veterán
válasz
Beni2360 #78981 üzenetére
Kipróbáltam a videód alapján a mappa megosztást kíváncsiságképpen, de "Operation not permitted" az eredmény a coreelec részéről. ( csak valaki kérdezte hogy kell nast megoszatni és ajánlottam neki a videódat.)
Félek ő is így jár majd, mi az ami elkerülhette a figyelmemet ha ezt kapom? -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #78972 üzenetére
Azt hittem máshoz is jó lesz, ha nem akkor tárgytalan nálam
De azért megnézem jó-e valamire. VIM3-am nincsen sajnos.
-
mexel
veterán
Ha már mátrix: vajon mikor lesz az a sok kiegészítő átírva? Sajnos nagyon sok "veszteség" lesz szerintem ha már a matrix lesz az általános CE.
-
mexel
veterán
Nem ugyanaz egyébként, mert a külső meghajtókat így nem látja, azt külön kell hozzáadni. Ott kiírja a CoreElec nevet és látszanak a külső meghajtók és a storage egyben ( a rejtett mappák nélkül)
Legközelebb hazamegyek megnézem mi lehet beállítva, de az biztos hogy a smb jelszó nincs bekapcsolva. -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #78917 üzenetére
Nem is töröltem ami alatta volt csak beillesztettem föléjük ezt a pár sort, így is működik, de törlöm mert nem kellenek így. Így tökéletesen müxik
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #78918 üzenetére
Köszi! Ezt megpróbálom. Mondjuk az biztos hogy ezt nem csináltam meg azon a boxon, de az biztos hogy ott működik a dolog és igen kényelmes pl a totalcommanderben
-
mexel
veterán
Köszönöm, de ezekkel a megoldásokkal mappát tudok csatolni és nem látok mindent. Pl a storage komplett tartalmát nem látom. Ott ahol csináltam ott a TotalCommanderben megjelenik a Coreelec név, és azon belül minden mappa látszik, pl amiket én adtam a storage-ben hozzá, pl filmek, sorozatok stb. Ezzel a módszerrel ezek nem láthatóak valamiért..
-
mexel
veterán
Egy kérdés: édesanyámnál valamit beállítottam a CE vagy a WIN alatt de nem emlékszem mit, és nála a Totalcommanderben vagy az intézőben látom CoreElec néven a storage tartalmát. Tudok másolni rá, vagy törölni.
Itthon ugyanolyan boxon és szintén win 10-en nem sikerül ezt megcsinálnom, nem tudom mit kellene beállítani -
mexel
veterán
Azért rugózom ezen, mert az egyik box utána már sehol sem működött. Elvitték digis netre kötni, majd mobilnetre de úgy maradt, nem működött. Azaz full megváltozott. Talán ha hazaérek odakerül hozzámaz egyik, mondtam ne piszkálják. Ennyire nem avatkozhat bele egy rossz szolgáltató vagy router szerintem.
A droidot nem indították el egyiken sem, még azon gondolkodtam hogy a droid felülírta a storage jogosultságát, de mivel nem indult el így azt kizárnám. ( persze megnézem majd ha hozzám kerül esetleg.)
Pusztán feltételezés részemről hogy a Telekomos modem-router blokkolt esetleg valamit. Na mindegy, ha többet tudok majd leírom, a lényeg hogy ilyennel itt nem találkozott senki.CoF: rosszul írtam, nem a neve csillag az addonnak, henem az ikonja. Ez is jogosultság problémának tűnik, mondjuk fura hogy a YT pl működik.
-
mexel
veterán
Ugyanolyan boxok, egy szállítmányból. Ugyanaz a droid, klónozva. Ugyanaz a CE gyakorlatilag klónozva. Minden beállítás bitre ugyanaz. Kb 10 box hibátlanul megy, de 2-nél előjött eza hiba, mindkettő helyen Telekom a szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Futás, futópályák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest