Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mikrofon
veterán
válasz

Pelican

üzenetére
						Igazából nem nagyon van mit írni legalábbis így gondoltam ezért nem írtam részletesebben. Android alatt megy a CEC, tehát a box, a TV és az Összekötés, TV beállítás rendben van. CE alatt meg sem nyikkan. A TV fel sem ismeri olyan mintha nem lenne összekötve CEC kompatibilis eszközzel.
A log-ban sem találtam erre vonatkozó infót. De lehet csak nem vettem észre. Így természetesen lehet hogy még is van használható infó.Igazából a kérdésem arra vonatkozott első körben hogy kell-e valami extra addon, vagy beállítás. Vagy ha a System -> Input Devices -> Peripherals -> CEC adapter alatt engedélyezve van akkor mennie kellene.
A TV valami nonem akciós "olcsóság"
A box ugoos x2 pro
Összekötés közvetlen HDMI 2.0 minőségi 50cm-es kábellel
Rendszer: a legújabb stabil CE 9.2.2 dualboot eMMC-nAzt hogy nem megy pedig így értettem, hogy mennie kéne alapból, de ott azért nem megy mert ez túl olcsó tv és az nem támogatott CE alatt... Vagy megint valami box uboot probléma?
Jah és igazából csak az kéne hogy működjön, hogyha bekapcsol a box kapcsoljon be a TV vagy ha kikapcsol a box akkor kapcsoljon ki a tv, tehát hogy ne kelljen a tv távirányítót használni....

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Mobil flották
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - Robogó, kismotor
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Lexus, Toyota topik
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
 - ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
 - Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
 - GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK

- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
 - Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
 - AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
 DoItYourself