- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma reggel átvettem végre a Magicsee N5 boxot.
Kipróbálni csak este fogom tudni, de van pár tapasztalatom már most is.
A dobozba raktak egy UK->EU adaptert is, de minek? Hiszen a tápja alapból EU-s, mert úgy kértem.
(Persze, nem baj.)
No midegy, szerintem ennek tudható be, hogy a dobozban össze-vissza volt minden, egyértelműen rosszul volt összerakva, nem is használták a belső papír térelválasztót, csak begyűrték a tartalom alá.
Pedig én sokkal szebben vissza tudtam csukni, ha rászántam azt a fél percet. Szerintem a csomagolóknak nem volt rá ennyi idejük.
Ezt azért írtam le, hogy ne csodálkozzatok, ha valakinek ilyesmi miatt sérült eszköz jut.
Lehet, hogy a Gearbest hibája, nem a gyártóé.Este írok a működésről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest