Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
envagyok #18522 üzenetére
Tudom, de 7-es LE-n nem tudtam megoldani a Transmission témát viszont 8-on működik. Igazság szerint nekem az lett volna a legjobb ha marad a gyári Android, de arra nincs remote guis torrent megoldás, legalább is én nem találtam működőt. A Minix Neo U1 gyári Kodija viszi szépen a videókat kivéve a Samus focisat.
(#18523) blakey ahogy írtam a 8.0.1a már megfelelő szóval az marad. Viszont ahogy tesztelgettem a dtb fájlt nem cseréltem le a Minixesre, de amikor rendesen telepítettem akkor is jelentkeztek ezek a hibák. De miért is kell a dtb?
(#18524) gg72 az érdekes hogy a hardveres gyorsítás kikapcsolva neked hibátlanul mentek a videók, nálam olyankor diavetítés volt és szerintem az a normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest