Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
fun
csendes tag
Aha, lehet hogy a hűtő a gyenge, de akkor se kellene ilyen magas hőmérsékletűnek lennie, amennyiben valóban ilyen magas hőmérsékletű. Valószínű a bios szar értéket mutat, az alapból 70-en indít. Megnéztem AIDA-val is, ott 40-45fokosnak írta a procit, és 70-75-nek a cpu-diode-t (ez mi?). Sandraval is megnéztem, az is 40-45nek látja. Szal ez van. valószínű a bios fos.
-
nkpolip
tag
Utánnanéztem
-
nkpolip
tag
Nagyon jól hűt! Ver sok vizhüttést és ez nem reklám. Utánnanéztem több boltban a
vizhüttésnek és sokkal gyengébbek. Ez a venti a most kaphatók csúcsa. Ez fökött már csak
a Volcano 12+ van. -
MrSummer
aktív tag
Nemtom a 11 mennyivel jobban hűt mint a 9-es de az ritka szar volt még a whisperrock is simán jobb volt
-
nkpolip
tag
Megnéztem az adatait a falconrocknak és elég gyenge alaphűtő. A Tt kb háromszor több
levegőt nyom. -
nkpolip
tag
mért mit tud a falconrock
-
nkpolip
tag
Nekem is ilyen procim van. Van rajta egy Thermaltake Volcano 11+ hűtő ami 5000 fordul és
tiszta rézből van nem csak futtatva. A proci fel van egy kicsit húzva és alapból 40-42fok nagy
terhelés mellett még nem sikerült 52 fok fölé vinni. Szerintem rossz a hűtő. Thermaltake alatt
ne is próbálkozz. -
fun
csendes tag
No, megnéztem a hőmérsékletet sisoft sandraval is, az is olyan 45fok körülit mutatott. Tahát, akkor valószínű az alaplap mutat rossz értéket?
-
fun
csendes tag
Na megnéztem aidaval a hőmérsékletet: azt írja a cpu: 44fok, a cpu diode: 75 fok. Most ilyenkor mi van? Mert írtátok, hogy a kettő között olyan 10-12 fok szokott lenni. Itt azért most több van.
-
fun
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ja az lesz most, megyek hozzá, azt benézem AIDA-val
-
fun
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Na most az az igazság, hogy nincs a srácnak aida-ja, így azzal nem tudtam megnézni a rendszerinformációkat. Amivel megnéztem az az ASUS PC PROBE nevezetü programocska. JA persze a biosban is ugyanazt mutatta.
-
Sir Pocok
őstag
Szerintem a Bios hülyéskedik....
-
fun
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
asus a7v333
-
fun
csendes tag
Sziasztok!
Egyik haverom vett egy ilyen procit, és indítás után kapásból felmegy a hőmérséklete 70fokra, használat közben meg még többre. A hűtő ami rajta van egy SPIRE FALCONROCK II-es. Szerintetek mi lehet a gond? Kevés neki a hűtő, vagy a proci szar?
Köszi előre is a válaszokat!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple TV+
- Milyen autót vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest