Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz MasterDeeJay #47234 üzenetére
De ha igaz Buildzoid felvetése akkor nálad az i9 2 csatorna és az i9 4 csatorna között mérhető különbségnek kellene lennie.
<tRucKdriFteR>
-
Yutani
nagyúr
válasz MasterDeeJay #47225 üzenetére
De most ennyi idő után kiadnak egy bughalmazt? Még mindig van lejjebb?
#tarcsad
-
Busterftw
nagyúr
válasz MasterDeeJay #47222 üzenetére
"Na azért ez már tényleg ronda. "
Amugy sem szep -
Busterftw
nagyúr
válasz MasterDeeJay #47219 üzenetére
Az a tegnapi driver?
-
Raymond
félisten
válasz MasterDeeJay #47219 üzenetére
"Hozzáteszem régi notin is játszható (értsd ~20fps, i7 4820qm, 16gb, Gtx960m)"
Egy R7 5700G-n is de ha a korai impresszionista festok rajongoja vagy (megspekelve a standard anime FPS-el) akkor egy Athlon 3000G-n is Lasd itt [link]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
válasz MasterDeeJay #47006 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
válasz MasterDeeJay #47006 üzenetére
Ez elég cool, gondolom a konkurrens gyártók kártyáival is így működik.
-
bobalazs
nagyúr
válasz MasterDeeJay #47003 üzenetére
integráltra képet kötve lehet játék gyorsítóként használni ezt az intelt?
-
huskydog17
addikt
válasz MasterDeeJay #46629 üzenetére
Tudtommal konzumer vonalon nem nagyon találkozni 8x PCI-E foglalattal, az alaplapgyártók nem alkalmazzák, az inkább szerver vonalon használatos. Én legalábbis még sosem találkoztam olyan otthonra szánt alaplappal amin 8x csati volt. 16x, 4x és 1x slotokat szoktak alkalmazni a konzumer vonalon, így nagy valószínűséggel emiatt használnak minden 8x VGA-n 16x fizikai csatlakozót, hogy 100%-ban biztosítva legyen a kompatibilitás.
Nyilván lehetne egy slotos is, csak akkor valamelyest hangosabb lenne.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
válasz MasterDeeJay #46627 üzenetére
8 PCI-E sáv van kivezetve/bekötve a képek alapján.
Szerintem a dual slot rendben van ilyen apró kompakt, 1 ventis hűtő esetén.
A PCI-E tápcsati nélkülözése valóban üdvözlendő.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
senior tag
válasz MasterDeeJay #46624 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy egy új 24pol filigrán kontaktos csati piacra erőltetése, olcsójános kontaktos adapter kábelek, és a rossz design + nehéz csatlakoztatás esetén a felhasználók okolása nem a megfelelő út egy új VGA tápcsatihoz?
Nahát
-
huskydog17
addikt
válasz MasterDeeJay #46471 üzenetére
Igen, ezt írtam is, hogy kizárólag belépőszintű kategóriát célozzák meg, de nem gaming vonalon.
A 30 Wattos A310-esük (LUMA A310) kiváló HTPC kártya lenne (kiváló GT1030-as utód), csak nem tudom, hogy a driverük mennyire optimális otthoni használatra, mivel ugye ők nem a konzumer vonalra mennek.
Velük együtt már 6 AIB partnere van az Intel-nek:
Acer, Asrock, Gunnir, Gigabyte, Matrox, SparkleSzép lassan növekszik a kék oldal is.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
FLATRONW
őstag
válasz MasterDeeJay #46449 üzenetére
Púposodó AMD CPU-k mellé is adhatnának ilyen akciót, sajnos nincs olcsó AM5-ös CPU.
Jó eséllyel az alaplapnak is annyi. -
HSM
félisten
válasz MasterDeeJay #46449 üzenetére
X99-nél emlékeim szerint általános gond volt, hogy a rendkívül torkos CPU-k mellé rendkívül kevés hely maradt a lapokon VRM-nek a négycsatornás memória kialakítás miatt hely szűkében, így az erősebb túlhajtásra hajlamosak volt ez-az elpukkanni...
Az általad említett keresés csak pletykákat dobott ki nekem, semmi megerősített széria-problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest