Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Nem inkább egy nagyon limitált réteg-luxus termék lesz a Nano? ITX performance gépet nem sokan vesznek azért... A nagyon nagy többség szerintem úgy gondolja, hogy teljesen mindegy mekkora gépe van, ha már asztali. Cserébe legyen brutál teljesítmény, csendes, könnyen szerelhető stb... Én legalábbis semmi előnyét nem látom, hogy az asztal mellett egy kis kocka, vagy egy nagyobb téglatest van, mert a monitort nézem, nem a gépházat
Még mindig nem tudjuk, hogy 175-200 Wattot hogy fog eltessékelni ez a kis hűtés igazán csendesen, úgy hogy tartsa az órajelet végig...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig nem tudjuk, hogy 175-200 Wattot hogy fog eltessékelni ez a kis hűtés igazán csendesen, úgy hogy tartsa az órajelet végig...