- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Locutus #6492 üzenetére
Az AMD előszeretettel pakol atombrutál ventilátorokat a kártyáira, amik aztán max félgőzön mennek értelmesen használva a kártyát. Szerintem ez inkább a durvább tuning miatt kellhet, hogyha nagyon megcibálod, akkor se a venti legyen a szűk keresztmetszet. A PWM vezérlés meg megoldja, hogy alapból csendben legyen. Hülyeség azt gondolni, hogy attól, mert erős a venti, az 100%-on fog valaha is pörögni a kártyán. (Kivéve, ha direkt 100%-ra teszed CCC-ben.)
-
Anubris
őstag
válasz
Locutus #6492 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy radiátoron a statikus nyomás a lényeg, arról viszont nem találtam infót a honlapon.
Hát ez a high speed borzalmasan hangos lehet, nekem korábban volt 1900rpm-es Slip Stream-em, azt 37 dba-nak írja, én 30%-on se bírtam elviselni. De tény, hogy a ház jóval hűvösebb volt tőle.
#6494) TTomax : Én ezt inkább bányászni, vagy szerverházakba tudnám elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Metal topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest