- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Locutus #6492 üzenetére
Az AMD előszeretettel pakol atombrutál ventilátorokat a kártyáira, amik aztán max félgőzön mennek értelmesen használva a kártyát. Szerintem ez inkább a durvább tuning miatt kellhet, hogyha nagyon megcibálod, akkor se a venti legyen a szűk keresztmetszet. A PWM vezérlés meg megoldja, hogy alapból csendben legyen. Hülyeség azt gondolni, hogy attól, mert erős a venti, az 100%-on fog valaha is pörögni a kártyán. (Kivéve, ha direkt 100%-ra teszed CCC-ben.)
-
Anubris
őstag
válasz
Locutus #6492 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy radiátoron a statikus nyomás a lényeg, arról viszont nem találtam infót a honlapon.
Hát ez a high speed borzalmasan hangos lehet, nekem korábban volt 1900rpm-es Slip Stream-em, azt 37 dba-nak írja, én 30%-on se bírtam elviselni. De tény, hogy a ház jóval hűvösebb volt tőle.
#6494) TTomax : Én ezt inkább bányászni, vagy szerverházakba tudnám elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest