Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
mcwolf79 #6414 üzenetére
(#28698) mcwolf79
"De azért 60 fps VS 100 fps-nél már nincs olyan jelentős előny a 100 fps javára."
Ha 200% resultion scale-n lenne 100+ FPS-em akkor szép lenne a látvány és az inputlag sem lenne nagy. Sztem nem csak nekem lenne előny...bár az fps huszárok általában leveszik a grafikát, mert akkor a tereptárgyak nem látszódnak és amiatt nagyobb az előnyük.
PEACE!DX12 ben az Nvidia kártyák, már utolérték az AMD vga-kat? Remélem eljön már az a nap mikor már lesz értelme a DX12-nek. Mert most még inkább hátrány mint elöny. Kevesebb FPS, és én nem látok grafikailag különbséget.
Én~ dx5 óta használom a PC-m játékra ...(dx5 Tomb Raider) -
Malibutomi
nagyúr
válasz
mcwolf79 #6414 üzenetére
Meg nem jelent kartyaval nehez osszevetni. Kicsit furcsallom hogy mar elore elassuk a meg meg sem jelent cuccot.
De miert lenne nagy leboges? Guru3D-t nezve az 1291mhz re boostolo G1 atlag 10-15%-al gyorsabb mint a TX, ha tenyleg ezen a szinten lesz a fury 10-15% OC abban is tuti van (foleg vizzel), ahogy a TX-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Dacia topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest