Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Heheh, anno amikor megvettem akor BF3, Tomb Raider es Bioshock Infinite jatekokat toltam. Kimagasloan mukodott...az egyik legjobb kartyam volt a 7990. Meg Crysis 3 -ban is rendben volt....
Ami miatt merges voltam az az hogy nem tamogatta a 144 Hz-et...barmilyen jatekba bementem instant kek halal. Megvettem 400 fontert, 4 honapra ra pedig eladtam az ebay-en 700-ert ha jol emlekszem.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem volt masfel evig CFem eyefinity mellett, jellemzoen ahol kellett mukodott.
viszont teny, hogy CFnel esznel kellett lenni. nem szabad esz nelkul betazni, OCvel ovatosnak kell lenni (dupla hibaforras), hoterheles no, szellozes macerasabb. plusz azzal szamolni kell, hogy egyedul az egyik kartyanak elegnek kell meg kb lennie fallbackre, mert jellemzoen uj jatekoknal az elso napokban / hetekben nem fog rendesen menni a multigpu. a 7850 OCimat emiatt adtam el, amikor ket GPU meg oke volt, de egy mar sehogy nem birta ujabb cimekben a harom kijelzot.
utanna 970 G1bol SLIt akartam volna, csak ott meg kozbejott az architektura. a 290x meg a vizzel egyutt annyira draga es macerasan bovitheto, hogy nem tervezek neki part.
persze, jobb tap kell, de azert felsokategoriaba normalis 5-600as 80+ gold ala nem igazan szoktak menni, annal meg egy 850es modell nem annyival dragabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest