- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Persze, hogy jól megy, nagy valószínűséggel az AMD specifikus optimalizálásokat benne hagyták a motorban, hiszen az Odyssey és Valhalla AMD-s partnerségben készült, ahol a Valhalla-ban különösen erősek voltak az AMD kártyák, ott nagy valószínűséggel sikerült hatékony AMD specifikus kódot írni.
A Shadows-hoz azonban se az NV-nek se az AMD-nek semmi köze, ugyanis itt az Intel volt a technikai partner.
Ez azonban nem gátolja meg az Ubit abban, hogy átemeljék a Valhalla-ból az AMD-s kódot. Ezért lehet ilyen erős az XTX is és ezért nem tud az RDNA4 vele mit kezdeni még RT-ben sem, hiszen ahogy azt már sokszor írtam, az XTX-ben sokkal több számolóegység van, ami sok játékban kompenzálja az RT "hátrányt".#48674 PuMbA: Így van, ezt írtam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest