- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Ott van pl a Sony-s Concord aminek a fejlesztésére összesen több mint 400millió dollár ment el. Mindezt úgy hogy marketingre szerintem semmit nem is költött a Sony. Én arról a játékról konkrétan akkor hallottam először, amikor megjelent, de csak azért mert akkora bukta lett és sok youtuber elkezdett videókat csinálni róla a PS5 árazásával és annak okával kapcsolatban...
A Concord amúgy 8 évig készült, még a covid előtt kezdték a fejlesztést(ez meg is magyarázza miért került ennyibe, gondolom több fejlesztőt is felvettek mint kellett volna, ami nem jelenti azt hogy gyorsabban és jobb minőségbe készül a játék), és akkoriban jó ötletnek tűnt egy Overwatch-oz hasonló AAA kompetitív játék készítése a Sony-nak az új konzolhoz. Ha engem kérdeztek a probléma ezzel csak az hogy senki nem ezt várta a Sony-tól...hanem új single player játékokat a PS5-höz. Szerintem teljesen rossz ez az irány, több fejlesztővel nem lehet jobb játékot készíteni, csak még nagyobb bukták lesznek a jövőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest