Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz smc #40444 üzenetére

Figyuzz te már trolloztál eleget engem . Felesleges neked bármit magyaráznom ha bele akarsz látni olyat amit nem gondoltam mögé me' Nv troll vagyok.. Próbálj ettől a következtetésedtől elvonatkoztatni néha és úgy ránézni a hozzászólásaimra...

Azért nem említettem a Ps eladást mert az Xboxot érte el a Switch eladása nem a Playstationt. Nem a kettőt együtt, vagy külön a Playstationt ,kizárólag az xboxét a 2 régebben piacon lévő konzol közül.
    Azt írtam hogy Nv is kiszedte magának a saját kis szeletét a konzol eladásokból attól függetlenül hogy a PC gaming a fő bevétele. De neki nem kellett ehhez külön architektet fejleszteni, hanem egy meglévő régi Tegra hardvert adtak el a Nintendonak, ezért valószínűleg tiszta nyereségként könyvelték el miközben a Switch mennyiségben ugyan annyi mint az Xbox one eladás azaz kb 25 % NV 75 % AMD eladott hardverben ebben a genben.

nem tudom mennyi lesz a következő generációs kártya család.NV fogadkozik hogy olcsóbb, mint a Turing... meg azt sem tudom menyibe fog kerülni a következő generációs PS vagy Xbox de szerintem drágább lesz mint a mostani gen.
    Szerencsésnek mondhatom magam mert van mindhárom konzolom és van egy játékra alkalmas PC-m és a következő genből is megveszem ha megtudom mindegyik konzolt és középkategóriás kártyát. Egyébként nyáron volt egy 5700 radeon kártyám is, azóta már jó a gépem :DDD ( vicc volt nyugi,de tényleg volt :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés