Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz FollowTheORI #36663 üzenetére

Oké, de miért baj, hogy "olcsón", de kihoztak egy 10% fejlődést, ami válthatja majd a jelenlegi komolyabb 580-akat? Drágábban nem lett volna értelme újdonságot kihozni. :F

De ha félreértettem valamit, javíts ki. :B

(#36665) b.: Most a tesztekben oké, csak a 10% van a prémium 580-aktól, de a sima 580-aknál azért akadnak elég rendesen visszafogott típusok, mindössze 145W-os limitekkel. Plusz a 4GB-os verziók miatt szvsz sokkal okosabb, hogy ezeknek a magasabb teljesítménykategóriát képviselő, 8GB-os verzióknak adtak egy új nevet. Az 570-et sem véletlenül hívják máshogy, mint az 580-at. :)
    Így a laikusabb felhasználó könnyebben eligazodik szvsz, 570, nála gyorsabb az 580, nála gyorsabb az 590. :)
    Én legalábbis nagyon nem szeretem, ha össze vannak kutyulva a különböző revíziók, mint pl. GTX1060-ból is folyamatosan a kisbetűs részt kell keresni, melyik 8GBPS ramos, melyik 9, mostmár jön a 8.8GBPS GDDR5X... :DDD

Ezt már amúgy mondtam, a perf/watt mutatón kár sírni, három kattintás takarékos módba rakni WattMan-ból. Felfelé tuningal ellentétben itt gyárilag kapod a kisebb DPM módokat, még gondolkozni sem kell hozzá, se tesztelni, a normális verziók meg mérik a GPU fogyasztását, egyből látod a hatást is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés