- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FollowTheORI #36663 üzenetére
Oké, de miért baj, hogy "olcsón", de kihoztak egy 10% fejlődést, ami válthatja majd a jelenlegi komolyabb 580-akat? Drágábban nem lett volna értelme újdonságot kihozni.
De ha félreértettem valamit, javíts ki.
(#36665) b.: Most a tesztekben oké, csak a 10% van a prémium 580-aktól, de a sima 580-aknál azért akadnak elég rendesen visszafogott típusok, mindössze 145W-os limitekkel. Plusz a 4GB-os verziók miatt szvsz sokkal okosabb, hogy ezeknek a magasabb teljesítménykategóriát képviselő, 8GB-os verzióknak adtak egy új nevet. Az 570-et sem véletlenül hívják máshogy, mint az 580-at.
Így a laikusabb felhasználó könnyebben eligazodik szvsz, 570, nála gyorsabb az 580, nála gyorsabb az 590.
Én legalábbis nagyon nem szeretem, ha össze vannak kutyulva a különböző revíziók, mint pl. GTX1060-ból is folyamatosan a kisbetűs részt kell keresni, melyik 8GBPS ramos, melyik 9, mostmár jön a 8.8GBPS GDDR5X...Ezt már amúgy mondtam, a perf/watt mutatón kár sírni, három kattintás takarékos módba rakni WattMan-ból. Felfelé tuningal ellentétben itt gyárilag kapod a kisebb DPM módokat, még gondolkozni sem kell hozzá, se tesztelni, a normális verziók meg mérik a GPU fogyasztását, egyből látod a hatást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest