- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon elfogult vagy mint ahogy én is a zölkdekkel, de ezt a 10 % t védeni nevetséges szerintem, ha valamire nem elég az Rx 580 8 GB akkor az RX 590 se lesz elég a maga 5-10 % előrelépésével.
RX 480 hoz képest ha most nem lett volna az 580 azt mondom ok, 15-20 % értelme lett volna , de így?
ha csíkszélesség váltás van akkor az ember azt mondja elvár egy drasztikus sebesség növekedést vagy pedig fogyasztás csökkentést vagy a kettő vegyes voltát, azaz kicsit javuljon fogyasztás és nőjön az órajel. jelenleg itt 20 % -t nőt a fogyasztás és ezzel együtt 10 % -t a teljesítmény, már ahol. Persze nincs nekem ezzel gondom, csak nem értem mit nevezel ezen fejlődésnek?hogy kaptál 10 % gyári tuningot 25 % felárért?
ehhez képest az általad szidott a 2080Ti sem rosszabb hisz ott kaptál 35 % tuningot 50 % felárért vagy a 2080 esetében 10 % felárért 10 % növekedést...
persze ez most kifordított példa .Egyébként mint írtam is 80 K körül nem lenne rossz vétel, vagy most ha jut a 3 játék hozzá akkor 100 K alatt legyen , nekem megérné mert jók a címek. Már ha kellene.
-
keIdor
titán
Turing is Quadroba készült elsősorba, RT-t behozták a GeForce lineba is, mert a 2080Ti +30-40%-ot leszámítva a gyengébbek teljesítménye eddig is elérhető volt. Nulla újítással nem jöhettek ki. Más kérdés, hogy a hype visszafele sült el.
Én a 7nm-t várom. 28nm után is durvább ugrás volt Maxwell -> Pascal, hátha ismétlődik.
-
:legyint
Te igenis jó ügyfél vagy/lennél, mert ezt fejlődésenek meg fejlesztésnek látod.
Sőt jó főnök is, mert kis munkával ki lehetne elégíteni az elvárásaidat.
No de hogy visszakanyarodjunk a kiinduláshoz, mert mert te nagyon leragadtál ezen az árazáson... ettől függetlenül kéne nézni mit csinál a két cég. Ráadásul amit az NV csinált ezen a téren annak is az AMD az oka.
Az AMD akkor csinálná jól, ha olyan progresszív lépéseket csinálna (nem néhéz, csak utánozni kéne őket), mint az NV.
Nem szégyen tanulni azoktól akik jól csinálják és akkor lehetnének versenyképesek is.
Nézd meg az 580-680-780-980/Ti-1080/Ti-2080/Ti szériát... na ez az a "trend" amit ennyi idő alatt az AMD nem tudott lemásolni sem. És légyszi ne gyere megint az árazással...Mindig egy picit többet kellene beletenni a termékeikbe és 2 évente kihozni.
Sajnos az AMD abszolút konzervatívan áll a dolgokhoz és ezért nem is elég versenyképes és főleg nem elég dinamikus cég.
Még az a jó, hogy 680-nak már nem merték elnevezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged