- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
FollowTheORI #36645 üzenetére
Szerintem meg csinálnák ők, de 2 dolog akadályozza:
-az AMD-nek erre nincs tőkéje (ill. ami van, az megy CPU-ra többnyire)
-a konzolos GPU-val jól beszopatták magukat, fejleszthették azt és ráadásul ultraolcsón kellett eladniuk a Sonynak/MS-nek. Nem véletlenül intett be nekik az NV anno... -
HSM
félisten
válasz
FollowTheORI #36645 üzenetére
Ez sem nyert. Kifejezetten kényes vagyok nagyon sokmindenre. Nálam igencsak hajtania kellene a kedves beosztottaknak.
Amúgy pont a rossz embert találtad be ezzel a zöld sorozattal, szerintem a Maxwell-el elkezdett és a mai napig konzekvensen továbbvitt vonal szvsz elég sokat ártott a játékok fejlődésének. Persze, a pirosakat majdnem sikerül kifilézniük ezzel. Így persze nem is csoda, hogy nem maradt annyi tőkéjük, hogy mindig ennyi új GPU-val álljanak elő, mindig csak oda hoztak valamit, ami stratégiailag kiemelt fontosságú. Nem egy rossz túlélési stratégia.
A zöldektől meg nem kell megvenni a drága GPU-kat, ha nem tetszik ez a trend... Ennyi.
Ami a dinamikusságot illeti, én nagyon örülök és hálás vagyok nekik, hogy nem mentek a zöldek után, dobva a GCN-t és végülis a DX12-t is hosszútávon. Többek között ezért is preferálom a kártyáikat, mert nem csak az FPS számláló feltornászása érdekli őket, hanem a játékélmény egyéb paraméterei is, valamint a játékipar jövője, fejlődése is, gondolok itt például a szabványokra.
(#36646) Raymond: És az nekem, mint végfelhasználónak miért jó, hogy 120W-ot fogyaszt 180W helyett? Megspórolom napi több óra játék esetén egy év alatt mondjuk 4-5 doboz sör árát?
Plusz arról a ramból is hiányzik 2GB. És ha nagyon akarom az Rx580-on is lehet picit finomítani, pl. Chill, FRTC, és kicsit szolidabb órajel, máris a GTX1060 fogyasztásánál járunk vagy alatta, azonos sebességgel, +2GB VRAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest