Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rumkola

nagyúr

válasz FollowTheORI #36645 üzenetére

Szerintem meg csinálnák ők, de 2 dolog akadályozza:

-az AMD-nek erre nincs tőkéje (ill. ami van, az megy CPU-ra többnyire)
    -a konzolos GPU-val jól beszopatták magukat, fejleszthették azt és ráadásul ultraolcsón kellett eladniuk a Sonynak/MS-nek. Nem véletlenül intett be nekik az NV anno...

• HSM

félisten

válasz FollowTheORI #36645 üzenetére

Ez sem nyert. Kifejezetten kényes vagyok nagyon sokmindenre. Nálam igencsak hajtania kellene a kedves beosztottaknak. ;)

Amúgy pont a rossz embert találtad be ezzel a zöld sorozattal, szerintem a Maxwell-el elkezdett és a mai napig konzekvensen továbbvitt vonal szvsz elég sokat ártott a játékok fejlődésének. Persze, a pirosakat majdnem sikerül kifilézniük ezzel. Így persze nem is csoda, hogy nem maradt annyi tőkéjük, hogy mindig ennyi új GPU-val álljanak elő, mindig csak oda hoztak valamit, ami stratégiailag kiemelt fontosságú. Nem egy rossz túlélési stratégia.

A zöldektől meg nem kell megvenni a drága GPU-kat, ha nem tetszik ez a trend... Ennyi.

Ami a dinamikusságot illeti, én nagyon örülök és hálás vagyok nekik, hogy nem mentek a zöldek után, dobva a GCN-t és végülis a DX12-t is hosszútávon. Többek között ezért is preferálom a kártyáikat, mert nem csak az FPS számláló feltornászása érdekli őket, hanem a játékélmény egyéb paraméterei is, valamint a játékipar jövője, fejlődése is, gondolok itt például a szabványokra.

(#36646) Raymond: És az nekem, mint végfelhasználónak miért jó, hogy 120W-ot fogyaszt 180W helyett? Megspórolom napi több óra játék esetén egy év alatt mondjuk 4-5 doboz sör árát? :DDD
    Plusz arról a ramból is hiányzik 2GB. És ha nagyon akarom az Rx580-on is lehet picit finomítani, pl. Chill, FRTC, és kicsit szolidabb órajel, máris a GTX1060 fogyasztásánál járunk vagy alatta, azonos sebességgel, +2GB VRAM-al. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés