Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
Nem fogják tudni szvsz... Vagy mindenhol így oldasz meg dolgokat (pl. árnyék rendszer), vagy nem. Én itt nem látok átmenetet. Egy egy specifikus effektért meg kár a gőzért.
(#36554) lezso6: Ja, a Raytracing jó móka, csak zabálja az erőforrást, és még úgy nagyjából 5-10 évekre vagyunk, mire értelmesen használni lehetne valós időben, ha marad a hardverek eddigi fejlődési üteme.

(#36555) zovifapp111: Jogos, Crysis, belekevertem a 3way SLI-t.

(#36558) zovifapp111: Nálam akkor egy HD3870-es Radeon volt, és elég magas grafikán elbírta játszható FPS-el 1680*1050-ben.
Csak lestem, milyen jól festett. 
(#36561) proci985: Bizony, AI és fizika is kimagasló volt akkoriban.

(#36562) zovifapp111: Bizony. Főleg, hogy még a bemutatóján is csak erősen erőltetett, izzadtságszagú példákat sikerült kierőlködniük magukból, ráadásul kettőből egyet RTX nélkül is vígan meg lehet csinálni, gyorsabban...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Yettel topik
- Hollow Knight és Silksong
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak lestem, milyen jól festett.