Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy egy vs topikba hogyan kapcsolódik egy olyan user véleménye, aki az addigi csúcs nvidia kártyához méri az új csúcs nvidia kártyát, hozzáteszem úgy, hogy az AMD-nek a legjobb kártyája hozzá se szagol az előző generációs csúcskártyához sem.
De azért köszönjük.

-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Nincs húzva, nem nyúltam hozzá a kártyához, TDP meg órajellel még nem foglalkoztam.
3DMarkot azért nem linkeltem mert ott pl 50% hoz zsinorba az új RTX, de nyilván az szintetikus teszt.
Most belegondolok, hogy ez a kártya kap egy blokkot, vizet, TDP kitolt értéket, órajelet, hát kösse fel a liberoját az AMD, mert ezt a következő 5 évben nem fogja lealázni ezzel a tempojával semmivel.
Amúgy meg hova igy sietni, a csori AMD az előző 1080Ti EK blokkosom megette vacsorára
Keresztbe lenyeli az összes Radeont, hadjuk már, mit vártok töllük még?
Akinek eladtam ő is Radeont használt, mondtam is neki, hogy ez már nem az szint amit a pirosak megtudnak közeliteni.
De azért örülök hogy felkeltette az érdeklődésed a tesztem, szivesen futtatok neked bármilyen tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest