Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
A drivernél elsődlegesen azért volt látható egy időben javulás az NV-nél, mert az AMD DX12 meghajtója máshogy van felépítve.
Ezen hangosan felröhögtem.
Tehát az nvidia kártyák teljesítménye attól nőtt, hogy az AMD máshogy építette fel a saját meghajtóit. Az nvidiánál addig kő-papír-ollóztak a fejlesztők, hiszen úgysem kell semmit csinálnunk, mert az AMD olyan szarul építette fel a dx12 meghajtóját, hogy maguktól gyorsulnak a kártyáink. -
->Raizen<-
veterán
Az biztos hogy nem egy stabil alapokon all a forza, tele van a forum hogy keket dobnak a gepek alatta meg kidobal az asztalra. Egy vulcan apis doom-al ilyenek sosem fordulnak elo ahogy teljesitmeny osszeomlas sem. Szerintem oda fog verni az uj nv szeria megint en mar max azokra valtok. Mutasson barmit az amd. Gcn-n foltozgatjak 7970 ota mar nem neveznem versenykepesnek, kivancsi vagyok a vega 7 nm-en mit hoz azert.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest