Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Az AMD tobbszorosen hibas itt, eloszor is ugy latszik nem nagyon veszik komolyan ki mihez fer hozza es mit tud elvinni magaval amikor lelep, masodszor volt egy masik cikk hogy az anyagi helyzete miatt mennyire a custom diviziot tamogattak es mennyire hatterbe kerult a GPU reszleg. Par honapja megneztem, Kanadaban peldaul az NV 40-50%-al tobb fizetest ad ugyanarra a poziciora mint az AMD, szerinted hova fognak menni dolgozni a szakemberek
Ha en dolgozok A cegnel, es B ceg ugyanarra a melora 40-50%-al tobb penzt ad es engem reszesit elonyben mas jelentkezokkel szemben mert az adott iparagban vagyok mar X eve akkor atmegyek.Most kell osszekapnia magat a pirosaknak es rendet tenni minden fronton, penz van, osszerakni egy komoly, lojalis csapatot, jol megfizetni oket, a konkurencia ha lop szarra perelni oket a lelepo mernokot aki lop tonkretenni mert megerdemli es komoly karteritesi pereket pakolni a nyakukba.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- VGA kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha en dolgozok A cegnel, es B ceg ugyanarra a melora 40-50%-al tobb penzt ad es engem reszesit elonyben mas jelentkezokkel szemben mert az adott iparagban vagyok mar X eve akkor atmegyek.