Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokban az időkben még egy mentőcsónakba is átszálltam (RX 470), amig nem érkezik meg a felmentés. A VEGA játékos változata még nem jelent meg. AMD mondjuk eddig mire várt, mert a Ryzen-t nem lehet az RX 470 helyére bepattintani. Tényleg a sok panaszkodás mögött csak a tényeket nem veszitek figyelembe. AMD hagyta cserben a játékos usereket, akik kénytelenek voltak máshol megtalálni a 2017-ben játékra alkalmas videókártyákat. Nem zavar egyesek lehurrogása, de ha lett volna valami jó AMD-s videókártya a GTX 1070 szintjén akkor nem zavartam volna meg a nyugalmukat. Másokat sem kéne igy lehordani, mert kifejezik a véleményüket ez ügyben. Csak erre akartam felhivni a figyelmet. Lehet tovább örömködni a VEGA eddig nyilvánosságra került adataiban, és néhány kiszivárgott teszt eredményeinek ismereteiben nagy érdemeket kihirdetni. Majd ha a nyilvános tesztekben és a játékosok gamer gépeiben hozzák ezt a magas teljesitményt jó árazással és kedvező fogyasztással meg elfogadható melegedéssel, akkor elértek már valami fejlődést. Nvidia Volta megjelenésével ezt is lényegtelen dolognak tekintjük. Most sem a két kártya teljesitményén volt a fő hangsúly, csak az RX 470-es leváltásának körülményein és az ezek után felszabadult plusz teljesitménynek adtam hangot. Ezt akkor és most is kifogásolták többen, pedig nekem ez igy jött át.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Milyen monitort vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest