Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TTomax
üzenetére
Én itt alább 10% fogyasztáshoz 5% teljesítményt számoltam.
Én nem mondom, hogy ez jobb, de azt sem mondom, hogy rosszabb."nézzem csak,mi is van a gépedben?Jahh 480?Miért is nem cseréled le???
"Jajj, ez annyira amatőr..

2 évnél hamarabb még nem cseréltem VGA-t..
Jó ez most pont nem igaz, mert előtte volt egy 470-em is, de úgy jött ki, hogy +3 ezer forintot kellett rádobnom a 480-ra, amiért cserébe még a garim is újraindult.
(#27536) ->Raizen<-: Tudtommal történt előrelépés az idle fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"