- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Az a baj, hogy jo a Guru3D, en is szeretem oket, de nincs minFPS meres, az meg gaz. Ahol van FCAT az jo, vagy valami chart a jatek alatti teljesitmenyrol, de ez csak DX11-ig jo. Szerintem a linkelt, egy jo teszt lett.
Mindegyiktől függetlenül, a 1070-től messze van a 480 sajnos, egy esetleges refresh kevés lesz, az kb. oda lesz jó, ahol most űr van, és egy Polaris refresh esetén belő az nV egy 1060 Ti-t, aztán ennyi volt az AMD próbálkozása előnyszerzésre.
-
Van akinek meg a Guru3D nem az...
Szerintem mindegyik lehet hiteles, amíg mondjuk nincs megcáfolva egyértelműen... vagy valami miatt hitelét vesztené egyik.
Mindenhol szoktak mérni fasságokat amugy... a legjobb az, ha megnézel több tesztet és azokból levonsz egy "átlag" következtetést... és akkor kb valahol az igazság körül leszel. Sosem szabad csak egy oldalra alapozni a véleményed.
Ami a konkrét csatornát illeti, két srác kezdte hobbiból, semmi extra... ma már ott tartanak hogy küldik nekik a gyártók a cuccokat, és ezeket csomagolják ki... aka ezért "unboxing" a nevük (nyilván eleinte saját pénzből tolták/kezdték).
Szeretnék én ennyire "nem hiteles" lenni az életben.
És ha egy bejáratott "szaksajtósnak" vagy egy hobbistának kell hinnem... hát néha jobban hinnék egy hobbistának aki bele teszi a szívét lelkét a dologba (és mellesleg értelmes és hasznos dolgokat mér le, ami mondjuk engem is érdekel, nem pedig tucatteszteket készít "copy paste" módra), mint egy "szaksajtósnak", aki lehet már unja a banánt és felületesen méricskél rutinból, no meg olyan semmitmondó méréseket csinál, mint néha itt a PHn...
Lásd Kaby Lake diszkrét GPU teszt. -
daveoff
veterán
Mivel a videóból indult ki a beszélgetés, nyilván én is arra alapoztam. Friss teszt, friss mérésekkel, és felhozatallal. A teszt hitelességét pedig nem a Te megítélésed alapján fogom eldönteni, ha nem baj....
Biztos fake, ha ennyi időt, és energiát áldoz rá a srác, hogy elkészítsen egy ilyen részletes tesztet, videóanyaggal együtt......nope...
-
Habugi
addikt
A videósok közül a DigitalFoundry jó, a többi az..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged