- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet jön a ZEN és jó lesz , de azt figyelembe kell venni, hogy CPU- k termékciklusa kb (2X )vagy több mint a VGA-é és ez jó egy- másfél év múlva érezteti hatását hogy van egyenrangú konkurencia. I920,Sandy, IVY -ről váltók lehetnek azok akik ZEN-t vesznek szépen fokozatosan.
Újat gondolom ezzel nem mondtam. -
UnSkilleD
senior tag
a pobléma az hogy ez nem fogja őket kihúzni a szarból, az amdnek eleve csak a kisebb enthusiast piacból van valami bevétele mert mindenki más (aki nem ért hozzá) nvidiát vesz
szóval van egy viszonylag kicsi enthusiast piac amin még osztozik is az nvidiával, nem csoda hogy itt tartanak előbb utóbb elfogy a pénz és a fejlesztések pénzből vannak ha esetleg valaki nem tudná
nem véleten hogy a 490 ennyit csúszik, szerintem egyszerűen nincs pénz arra hogy egy egész szériát kihozzanak, lefejlesszenek időre mert nincs elég mérnökük, nem tudják őket megfizetni
nvidia már tényleg megnyerte a háborút, ez már csak a végjáték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest