- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
bertapet11 #24142 üzenetére
Mint írtam a ráhatásom a piacra limitált. Annyira nem fogom magam alárendelni az elképzelt jobb jövőnek, hogy elfogadhatatlan kompromisszumokat kelljen kötnöm.
Processzor terén már megütötte a mércét a hátrány amit éreztem így váltottam intelre. A VGA-knál is írtam, hogy addig tudom ezt tenni amíg nem kell akkora kompromisszumot kötnöm ami már nem lesz elfogadható.@TTomax: nem gondolom, hogy az AMD a szent grál, csak azt, hogy a PC-s VGA-kból ők adnak el kevesebbet. És igen: nem érzékelem az Nvidia trükközéseket, mert nekem bőven elegendő a fullHD 40 FPS, nem hajtok a 60-90-120 Hz-re, ennyit meg lazán kitol a jelenlegi AMD kártyám is. Ez személyes preferencia és el is tudom fogadni azt ha valakinek meg fontos és pl ezért vesz Nvidia kártyát. De ne azért vegyen(mint ahogyan a tömegek), mert "az envé a király ezért azt veszem". Ez az a filozófia amire HSM kolléga is gondolt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ARMA Reforger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest