- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#85552128 #21691 üzenetére
290X CF high (ish, AA kikapcsolva), 5760ban tol 30as AVGt.
CF nem tudom megy-e mert afterburnerrel nem hajlando elindulni, hofokok alapjan talan. ha megy rendesen a CF az elegge vicces mert 4Kra ide tenyleg multiGPU kell meg mindig.
kieg: vegigmertem ultra - very high - high - medium preseteken 1080pben, fpsre 30rol (lehet ultra textura nem volt bent) felment 36ra az fps (mediumra), remelem 1-2 patchen belul jo lesz mert ez igy nagyon nem oke. Lehet egyébként a multiGPUt kene kikapcsolni, vagy a szelso monitorokat, vagy a beallitasokat... vagy... tokmindegy, nem engem fizetnek ezert es ha minden mas jatek mukodik akkor nem az en rendszeremben van a hiba.
Ja igen: ha gondolkodsz rajta de meg nem vetted meg varj par hetet. A launchot sikerult jobban elszurni mint a Just Cause 3 eseten, miután mar egyszer fel evet toltak rajta. A jatek a jelen formajaban meg nincs kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest