Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vader108

tag

válasz füles_ #21625 üzenetére

Igen szép teljesítmény, örvendő h 30-70% lett. 50-50% jobb lenne a mi szempontunkból. Én azért ezzel óvatos lennék az év eleji/év közi számokkal. Ez ugyanúgy visszaüthet akár egész évet visszanézve majd 2017 elején. (Addig még fordíthat az NV is, akár újra nagyobb piacot szerezve)

Részvényekhez a gondolatsorom.

Ugye ahogy írtad pénteki záráskor 7.64dolláron áll az AMD. Én azért leírnám, hogy NV 62,26-n áll szintén.

Egy kis szakmai vélemény és tapasztalat részvény részről. (Határidős ügyletekkel foglalkozom külföldi cégnek).

Roppant jól indított mind2 cég, és nagyon jól tudták növelni a részvényeiket. Viszont a tapasztalatom az, hogy ez meg fog valószínűleg torpanni. Leginkább AMD-nél várják a torpanást részvények tekintetében a következő fél-1 év során. Sajnos a befektetők akik részvényekkel foglalkoznak, mindig az NV részvényeit ajánlgatják, mert az egy biztosabb papír a piacon. (Nem egyszer ajánlottam magam is AMD-t de az aktuális ügyfelek körében sajnos nem biztos a piac az AMD részvényekbe, nagyobb kockázatot látnak bennük.)

Sokszor belefutottam online szaklapok cikkeibe itt Mo-n is (külföldön is), az elmúlt 2-3 hónapban a részvénypiac mindig az nvidiát és a teljesítményét emelte ki. Természetesen, az AMD is nagyon jól tejel, jelenleg, de ő valahogy elmarad ezeken a helyeken is. (persze lehetne mondani, hogy a részvény piacot is megvette az nv ;] de valljuk be az már totális vicc)

Tehát én úgy gondolom, maximum 9-10 dollárig még mehet a részvénye, de afőlé már a befektetők sem várják. (De bármi megtörténhet persze). Sajnos mivel a befektetők bizalma inkább az nv felé tendál, úgy nézz ki a jövőben sem fog változni, akkor igen komoly torpanás lehet, itt is és másik oldalon is,.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés