- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #2043 üzenetére
Ennyi erővel mindenki hülye, aki nem 280X-es Radeont vagy sima 290-et vesz, mert azok a legjobbak ár/értékben, nem a bármilyen 290X.
Nekem picit erős volt ez a hsz, szerintem nem egymás VGA-inak ár/érték versenyéről kéne szóljon ez a topik.(#2044) Zorel: Ezt a gondtalan NV baromságot kár volt újra előhozni. [link]
Teljesen jól lehet mindennel játszani AMD-n is, akár 280X-el, akár 290-el. A hőfokaikkal sincs semmi baj, nekem az egyik legolcsóbb típus van, Giga 290 WF3, és teljesen jó, halk, hűvös [link]. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
daveoff #2043 üzenetére
Köszi
Igen, pláne GRID 2-nél.
De olyan játéknál, ahol 60 vagy 47, az már nem mind1, a minimum FPS érdekel, a többi nem.Az árra annyit tudok mondani, hogy a két tesztelt VGA közt jelenleg:
MSI-d
vs.
Asus-om
árkülönbség, 10k nettó, ennyivel kerülne(t) többe nekem. +10-15 minimum FPS, ezen kívül a driver nyugodság megér ennyit (kisebb és kevesebbet is fogyaszt, hangja nincs, többször bebizonyosodott, hogy ennek van a leghalkabb/leghűvösebb custom hűtése).Szóval így jön ez a +10k nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest